reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

Ja mam gemini w miescie. Kolejki straszne 5 kas w srodku. Ale nie wszystko maja tansze i coraz czesciej zdarzaja sie duzo drozsze leki. U mnie w aptece jeszcze sobie zastrzegli ze nie realizuja zamowien z neta. Smiech na sali.
To się wycwanili. Ja zawsze zbieram mega zamowienie to przesylke mam za friko. No i wiadomo niektóre rzeczy się nie opłaca. Trzeba kombinować ;)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
a905a3ea80367935865f8d0ef739dcfa.jpg

Mój szpital daje takie kosmiczne smoczki dla dzieci [emoji23] wydają się być bardzo ciężkie. Ale dzieci lubią.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

One wydają się mega wielkie. Mój kumpel mieszkający w Canada wstawiał z nim filmiki na yt po tym jak chwalił się nam synkiem.

Są naprawdę duże i ciężkie. Nie każde dziecko lubi. Ja jak zobaczyłam mowię co to jest? [emoji23][emoji23][emoji23]

No na tym filmie aż za nosek mu sięgał i spokojnie palca wsadził w dziurę hehehehe. Jak dla mnie za duży. Nawet te lovi wydaja sie duże ale sa chyba najładniejsze.

Zastanawiałyście się nad siedzonkiem do auta? Dla mnie to podstawa. Bardziej jak wózek potrzebne w sumie dla bezpieczeństwa. Nie mogę się zdecydować na kubełkowe z bazą czy te specjalne bez bazy.

167a2bc9b098975e194f8b1f3f968a23.jpg

Z bazą
e28d6b055c4ab195897ed29f439766dc.jpg
7d2f23da073bf000a85d0636e0574f50.jpg

Bez bazy. Ale tez z możliwością wpięcia tyłem do jazdy.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny a znacie aptekę internetową Gemini? Porownajcie sobie ceny. Mamuśki z pomorza pewnie znają. Ps. Nikt mi nie płaci za reklamę ;)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z południa polski ale też ją bardzo lubię. Bardzo rozsądne ceny i wybór spory. Nawet ostatnio zaopatrzona się w termometr bezdotykowe bo był w dobrej cenie tam. :) także też polecam.

p19udqk3ohjsffpu.png

Do góry