reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

reklama
anntryb fajne te bodziaki, a ja ostatnio byłam w Auchan u nas i nie widziałam takich fajnych rzeczy
a to zależy pewnie w którym, w innym, większym ale trochę dalej od nas widziałam jeszcze ładniejsze z myszką miki czy kombinezony misiowate ale już typowo dla chłopca lub dziewczynki także jeszcze się wstrzymam :p

@kurektyna a gdzie to takie promocje na smoczki maja? Ja ostatnio allegro przegladalam wlasnie za smoczkami i tam 2packi z lovi byly od13-18zł a tu prawie połowa z tego :)
@anntryb śliczne zakupy :) az sama musze sie przej$ć na auchan :p

Dziś po pracy weszłam na moment do sklepu i oto co zakupiłam na wyprzedaży dla maluszka
1486654613-aaaaaa.jpeg

1486654627-aaaaaa.jpeg

Kupiłam też Królewnie majteczki co by nie poczuła się zaniedbana, a ostatnio tu u nas braki(no nie wiem gdzie wywozimy jej wszystkie majteczki ale miała z 20par a ja nie mogę ich namierzyc)
Zakochałam się w tych z Dumbo[emoji2] Sama bym takie nosiła[emoji6]
1486654740-aaaaaa.jpeg

1486654811-aaaaaa.jpeg

@anntryb tak sie tylko pytam bo nie oblukałam w sklepie a sliczniutkie, ale skoro już wiem to w moim wypadku odpada bo mnie takie zapinanie wkurza, zostawiłam po Lenie chyba jeden biały welurkowy pajacyk właśnie tak zapinany, ale tylko dla tego że mi się podoba. Ale jak mam kupować nowe to tylko zrozpinane w kroku[emoji2]
Ale co kto lubi! Napewno wielu mamom to nie przeszkadza bo nawet jak dziś oglądałam w sklepach to wszytkie właśnie tak jest zapinana...[emoji2] chyba mam za duże wymagania[emoji13] Ja nawet lubie jak zwykłe spiochy mają zatrzaski miedzy nogami...

Anntryb śliczne ciuszki.
Kurektyna ja też jestem wrogiem smoczka po pierwszym dziecku.Tak trudno nam było Emi odzwyczaić od smoka.Wiktoria nie chciała smoczka pewnie z powodu problemów z ssaniem.Dlatego teraz nie kupuje by mnie nie kusiły.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też muszę młodej zakupy majtkowe poczynić.
Smok był i u nas. Ale mając 2 lata oddała Mikołajowi w żłobku. 3 dni marudzenia i po sprawie było. To taki wisielec na cycku był że bez smoka nie dałabym rady.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry