reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

Dziewczyny na stronie sklepu 5 10 15 jest promocja + jeszcze -20% - może znajdziecie coś :happy:
Kupiłam Lovelę w Biedrze za 13 zł, my pierzemy normalnie w niej, bo mąż to alergik, ale warto :happy2:

reklama
@25_pixels Ja na pewno zainwestuję w porządny fotelik samochodowy, koniecznie montowany tyłem na bazie isofix. Dokupię tylko te adaptery do wózka. Bo fotelik samochodowy z wózka który kupię nie wchodzi w grę. Sam cienki plastik..

f2w3rjjgax9hy8m9.png

Ja podobnie planuję wydać na fotelik. Potrzebuję dwa minimalnie. Wózek nie jest dla mnie tak istotny jak bezpieczeństwo w aucie. Nie tak dawno sąsiadka kupiła wypasiony wózek. A siedzonka używane i jak zobaczyłam przeterminowane. No ale co zrobisz. Nie moja sprawa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja podobnie planuję wydać na fotelik. Potrzebuję dwa minimalnie. Wózek nie jest dla mnie tak istotny jak bezpieczeństwo w aucie. Nie tak dawno sąsiadka kupiła wypasiony wózek. A siedzonka używane i jak zobaczyłam przeterminowane. No ale co zrobisz. Nie moja sprawa.

Jak to przeterminowane?

f2w3rjjgpq9zxm14.png

Foteliki tez maja swoją "datę ważności". Chodzi o to, że producenci czasem podają maksymalny okres użytkowania. Może w stanach funkcjonują naklejki z terminem, jak na jedzeniu, stad wpis 25_pixels. Kiedyś o tym czytałam.

Foteliki tez maja swoją "datę ważności". Chodzi o to, że producenci czasem podają maksymalny okres użytkowania. Może w stanach funkcjonują naklejki z terminem, jak na jedzeniu, stad wpis 25_pixels. Kiedyś o tym czytałam.

Zdaje sobie sprawę. Wierz mi. Ale kupiłabyś używane siedzonko 4 lata po dacie? Ja nie. Wiec jak dla mnie takie daty na siedzonkach to dobry pomysł. Bo jak kupujesz używane, nikt ci kitu nie wciśnie. Nie każdego stać na nowe, więc kupują używane.

25_pixels na fotelikach sprzedawanych w Pl jest data produkcji, wiec jest się do czego odnieść....

Ogolnie wielki minus uzywanego fotelika, że tak naprawdę nie masz gwarancji że fotel nie brał udziału w stłuczce! Wizualnie może być ideał...

A mój wybór fotelikowy wstępni padł na taki oto cudzik
Klippan Kiss 2 plus 0-18 tyłem do kierunku jazdy przez cały okres! Pięknem może nie zachwyca ale nie o to przecież chodzi! Ma Podobno 4* ADAC I TEST PLUS
Dla mnie na plus że z bazy mozna wypiąć samą "kołyskę" czego brakuje mi w innych fotelach 0-18... tak mogę zawsze malucha włożyć w fotel już w domku bez gimnastykowania się. Plus też taki że baza montowana i na isofix i na zwykłe pasy przydatne gdy trzeba podróżować nie swoim autem...

Jeszcze muszę go zobaczyć na żywo i upewnić się że to to...no i oczywiście przymierzyć do auta!!!!

1486969423-aaaaaa.jpeg

1486969435-aaaaaa.jpeg

1486969466-aaaaaa.jpeg

I ma jeszcze taki bajer... który w sumie do mnie nie przemawia... no ale niech im bedzie, może byłoby przydatne na lotnisku czy cuś[emoji53] Nie wiem raczej nie dla mnie...
1486969480-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry