reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

@anntryb ja nie, ale przyjaciółka - mówiła, że trzeba czytać dokładnie aukcje, bo czasem wychodzą dużo mniejsze. Nawet tak mają z damskimi XXL, a wchodzi w nie córka z rozmiarem XS :-) :)
Często w aukcji jest napisane "rozmiar mniejszy, patrz na pomiary" - jednak myślę, że przy darmowej wysyłce i ciuszkach po 1-3 dolary można zaryzykować, najwyżej się sprzeda :yes:

reklama
Ja dzisiaj w ramach odstresowania pojechałam z moim do lumpka bo dzisiaj wszystko dla dzieci po 1zl [emoji14] i wiecie ciężko było trzymać chęci na wodzy ale też trochę pokupowałam dla chrześniaka ;) nawet nie będę tego wszystkiego pokazywać bo wstyd że tendencja zakupowa twardo dziewczyńska ;) w razie co komuś oddamy ;) śpiworek też za złotówkę ;)

1486213723-aaaaaa.jpeg

p19uflw1jarcljhd.png

@safiya o matkooo, ale zaszaleliscie. [emoji7][emoji7] Ja poczekam do wiosny bo jeszcze za bardzo energii nie mam do polowania, ale wiem ze strace glowe. :D

reklama
Do góry