reklama
anntryb
Fanka BB :)
o jakie piękne <3 gdzieś to upolowała?@anntryb musialam cos kupic, a Olty i szary to najbardziej neutralne kolory wzgledem plci.
Jesli bedzie dziewuszka to ten komplet jest u mnie obowiazkowy. [emoji7][emoji7]
Ja tak żółtego nie lubię ale białe ubranka czy szare jak najbardziej, tylko póki jeszcze jest czas to poluję na coś ładnego, praktycznego i taniego
@Machoniowa a ja sie zastanawiam nad tymi nowymi Dadami newborn little one mają nawet ten pasek pokazujący wilgoć i doczytałam że 1 wyciecie na pępek[emoji1]
Nie miałam w ręku, ale lubię testować wiec pewnie kupie po paczce z rosmana lidla biedry i pampkow... te wycięcie na pępek mnie nie przekonuje... i tak zazwyczaj jest za wysoko...
Moje nr1 nie uczulueniowe było więc nr 2 też sprawdzi na swojej własnej dupce co mu pasuje[emoji2]
Nie miałam w ręku, ale lubię testować wiec pewnie kupie po paczce z rosmana lidla biedry i pampkow... te wycięcie na pępek mnie nie przekonuje... i tak zazwyczaj jest za wysoko...
Moje nr1 nie uczulueniowe było więc nr 2 też sprawdzi na swojej własnej dupce co mu pasuje[emoji2]
Ag.ta
Znajoma też właśnie stosowała dada, bo wszyscy chwała i cena niezła. To córka wylądowała w szpitalu z zapaleniem pęcherza jak miała 6mcy. I lekarz jej powiedział, że te pieluszki są gorszej jakości, słabiej chłona i pomimo, że regularnie przebiera to i tak nie jest to to co lepszej jakości pampersy i o ile chłopca to mniej szkodzi bo mają dłuższą cewki moczowa tak u dziewczynek może się skończyć właśnie zapaleniem.I never ever Dada u nas, duzo ludzi chwali i kupuje, a obie dupki uczulały... Tak jak chlopakow nic innego nie uczula, ani jedzenir, ani proszki, to po Dadzie oboje tylki chore
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
safiya
dziewczyny zróbcie sobie zakupy na aliexpress
Wiele pierdołek już przyszło i są fajne (tanie!). czas oczekiwania od 3 do 8 tygodni, ale mamy czas
Wiele pierdołek już przyszło i są fajne (tanie!). czas oczekiwania od 3 do 8 tygodni, ale mamy czas
@safiya właśnie wczoraj aliexpress przeglądałam[emoji1] i też stwierdziłam że coś tam zakupię[emoji16]
Co do pieluch dada ja myślę że to indywidualna sprawa znam kilkoro dzieci ktore osławione pampersy uczulają a tańsze pieluchy nie... nie oszukujmy w pampersach też od cholery chemi... wiec to zależy od dziecka...
W żłobku wiekszość dzeci leci a dadach oryginalne pampki nosi chyba tylko 6 albo 7dzieci na 30zapieluchowanych...
Jak już korzystałam z jednorazówek to kupowałam różne i pampki i dady i inne... i właśnie w pampersach mi się mloda przesikiwała w nocy... choć teraz te nowe są fajnie chlonne i już tak nie wiszą do kolan jak dziecko siknie...
Szczerze to wiem że jak uczulenia dzieck nie będzie miał to wolę kupić tańsze pieluchy bo i tak to ostatecznie idzie w śmietnik... wiec po co przepłacać...[emoji1]
Co do pieluch dada ja myślę że to indywidualna sprawa znam kilkoro dzieci ktore osławione pampersy uczulają a tańsze pieluchy nie... nie oszukujmy w pampersach też od cholery chemi... wiec to zależy od dziecka...
W żłobku wiekszość dzeci leci a dadach oryginalne pampki nosi chyba tylko 6 albo 7dzieci na 30zapieluchowanych...
Jak już korzystałam z jednorazówek to kupowałam różne i pampki i dady i inne... i właśnie w pampersach mi się mloda przesikiwała w nocy... choć teraz te nowe są fajnie chlonne i już tak nie wiszą do kolan jak dziecko siknie...
Szczerze to wiem że jak uczulenia dzieck nie będzie miał to wolę kupić tańsze pieluchy bo i tak to ostatecznie idzie w śmietnik... wiec po co przepłacać...[emoji1]
luska1979
Opaski to ja akurat jeszcze mam po córeczkach.Zapomniałam nawet o nich.
O.paulina śliczne ciuszki.
Ja nie wiem jakie pieluszki będę stosować.Te co podpasują.Starsza miała uczulenie na zielone pampki.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
O.paulina śliczne ciuszki.
Ja nie wiem jakie pieluszki będę stosować.Te co podpasują.Starsza miała uczulenie na zielone pampki.
reklama
luska1979
Kurektyna śliczne ciuszki na chłopaka w sam raz.
Ja lubię żółty kolor...pasuje do obu płci.
Ja lubię żółty kolor...pasuje do obu płci.