reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

reklama
Ja po uslyszeniu o tych 75% mialam juz cos kupic xD ale po wyjsciu z gabinetj dostalam za przeproszeniem sraczki i bylam w domu szybciej niz zdazylam pomyslec o powrocie :D

Sent from my LG-K220 using Forum BabyBoom mobile app
hahaha to ze szczęścia :-) :)
rzeczy typowo dziewczęcych, czy chłopięcych jest na tony :-) :) właśnie gorzej z neutralnymi, ale da się. Jak to będzie dziewczynka to oszaleje moja mama, a to już może być niebezpieczne haha :szok:

@marii19 wow! gdzie to takie fajne lumpy macie??
Safiya super zakupy! :D mój też jak już wpada w dział dziecięcy to nic nie rządzi ;) a takie lumpki w łodzi mamy ;)

p19uflw1jarcljhd.png

Wow ale zakupy dziewczyny. Super:-)

Marii śliczny tez chce taki:p
A w sobote po złotówce to na Rzgowskiej czy w tym drugim?

Pokaz wszystkie fajne rzeczy co kupiłaś :-)

Ja po chlopcach te pierwsze mam w wiekszosci neutralne. Te typowo chlopiece wysle kolezance, ktora rodzi w maju, musialabym przejrzec co tam mam dokladnie. W sumie to niedawno dopiero co pakowalam je do workow prozniowych :D

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry