reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

po obejrzeniu Waszych zakupów nakręciłam się na pieluszki wielorazowe- kieszonki :-)
na początku może będę stosowała jednorazowe ale potem jak najbardziej kieszonki. Do tej pory nie miałam pojęcia co to jest. Zapewne doświadczone mamy dobrze wiedzą, jak tego używać, ale ja się dowiedziałam dopiero po obejrzeniu tego Pieluchy wielorazowe - jakie pieluchy wybrać? Które są najłatwiejsze w użyciu? - YouTube

Polecam te filmiki, dziewczyna w fajny sposób i z dużym poczuciem humoru prezentuje różne rodzaje pieluszek, wszystkie niezbędne akcesoria oraz samo przewijanie i pranie :-D

reklama
alebur z tych trech ktore nam pokazałas podoba mi sie tylko tutek.. poza tym ten passo jest chyba ciezki-16kg..
ja tez przegladam czasmi tutki ale myslalam o granderze:)

Alebur ten drugi :)

Jasminum to jesteśmy już dwie w testowaniu pieluch wielorazowych :)
a filmik z chęcią oglądnę - jutro ;)

po obejrzeniu Waszych zakupów nakręciłam się na pieluszki wielorazowe- kieszonki :-)
na początku może będę stosowała jednorazowe ale potem jak najbardziej kieszonki. Do tej pory nie miałam pojęcia co to jest. Zapewne doświadczone mamy dobrze wiedzą, jak tego używać, ale ja się dowiedziałam dopiero po obejrzeniu tego Pieluchy wielorazowe - jakie pieluchy wybrać? Które są najłatwiejsze w użyciu? - YouTube

Polecam te filmiki, dziewczyna w fajny sposób i z dużym poczuciem humoru prezentuje różne rodzaje pieluszek, wszystkie niezbędne akcesoria oraz samo przewijanie i pranie :-D

dziewczyny , a będziecie ich używać na zmianę z jednorazowymi , czy jednak tylko wielorazowe?

jeszcze nie wiem, zależy jak się sprawdzą i czy sobie z nimi poradzę, ale jak widać to nic skomplikowanego ;-):-)
Myślę, że jednak na samym początku, przez pierwsze 3 miesiące to głównie będą szły jednorazowe, ale zamierzam też w tym okresie zacząć wypróbowywać kieszonki, tak dla wprawy, a potem jak dobrze pójdzie, to tylko kieszonki. Planuję tak minimum 10 kupić na początek, potem się jeszcze może dokupi.

reklama
Najlepszy był komentarz mojego M co do aspiratora katarek podłączanego do odkurzacza

najpierw się popłakał ze śmiechu i powiedział
a jak wyciągasz potem dziecko???
po czym dodał
a potem będziesz w programie UWAGA!!!

Ja w ciąży nie jestem, ale pokaże co wylicytowałam dla chrześniaczka :-)
Ogrodniczki krótkie
Zobacz załącznik 479830
I 3/4spodnie bermudy
Zobacz załącznik 479832

Zobacz załącznik 479833

szczęściara
super rzeczy ;)

trochę drogi
a ma jednorazowe końcówki czy nie???

dziewczyny , a będziecie ich używać na zmianę z jednorazowymi , czy jednak tylko wielorazowe?

na początek jednorazówki
kupiłam kieszonki, pul i otulacze
więc tak myślę po miesiącu, albo wcześniej zależy czy moja chudzina w to wlezie :)
na zmianę wielorazowe i jednorazowe

Do góry