reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Podziwiam Was kobitki, za chęć używania wielorazowych pieluszek i prania:tak: ale mieć wybór, to co innego niż być zmuszonym, a moją pierwszą dwójkę zmuszona byłam w tetre ubierać, i prać i gotować pieluchy, bo pampersy były ale strasznie drogie, i tylko na tak zwane wielkie wyjścia:-D Tak że podziwiam bardzo!!!!

A napiszcie mi Kochane jak nazywa się ta maść na podrażnione brodawki?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
axari polaczylam Twoje dwa posty bo byl jeden pod drugim, edytuj ;-)
doti ale sie usmialam z tego co powiedzial Twoj m

odnosnie aspiratorkow do nosa, wiecie, ze ja do Oliwki na pocztku uzywalam gruszki, bo na aspirator nie bylo kasy? potem przy jakiejs okazji kupilam fride, ale trzeba miec do tego mocne pluca

Ja ze Starszakiem miałam tylko zwykłą gruszkę i daliśmy radę, ale zacofani byliśmy :rofl2:.

A do brodawek to ja też miałam Bepanthen, dla mnie super i nieraz pomógł też Małemu na zaczerwienioną pupę.

reklama
Do góry