reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Ja przygode z bajkami bede zaczynac na nowo bo wywiozłam kilka lat temu takich własnie fajnych ksiazeczek roznych dla dzieci karon na wies kuzynce bo ona tam 4 drobnicy;-) tz maluszkow miała:-) a moi juz nie kozystali zostawili tylko sobie takie'' doroslejsze''basnie:-pWiec zaczniemy od nowa i na poczatek własnie takie twade sa najlepsze STOKROTKA natchnełas mnie musze odwiedzic ksiegarnie w najblizszym czasie i polecam tobie Orbite na rynku w Rybniku maja bardzo czeso super promocje na ksiazki i dla małych i starszych dzieci:-)

reklama
Ada ledwo oczy otworzy to już Kubusia Puchatka do łóżka taszczy, wtedy Weronika cyca, a my czytamy. :-) W ciągu dnia mnie bajkami zasypuje i obowiązkowo na wieczór. :-)

Ada ledwo oczy otworzy to już Kubusia Puchatka do łóżka taszczy, wtedy Weronika cyca, a my czytamy. :-) W ciągu dnia mnie bajkami zasypuje i obowiązkowo na wieczór. :-)

u nas było tak samo Szymon w tym momecie jak dorote zaczynałam karmic bawic sie chciał zawsze ,a ze cycowac i bawic sie nie da rady to zaczełam mu czytac karmiac mała i tak mu sie spodobało ze jak tylko mowiiłam musze Dorotke nakarmic to on z ksiazka przychodził i tak nie czuł sie odstawiony na dalszy tor a młoda nakarmiona była:-p :-Da kubus puchatek to hicior był dla obojga i Szymon miał puchatka do spania a Dorotka prosiaczka i maja te maskotki do dzis:-) jak kładli sie spac to tez było czytanie chyba ze byłam mega padnieta to włanczałam im na płycie bajki do słuchania;-) :-D

Ja polecam te książeczki, są krótki, twarde, grube strony mają, Ada je uwielbiała i do dziś uwielbia, obecnie "czyta" Weronice codziennie rano. ;-)

Księgarnia Wydawnictwo Skrzat Stanisław Porębski - WYDAWNICTWO DLA DZIECI I MŁODZIEŻY - Sklep internetowy -

Potem do tej kolekcji dokupowałam kolejne bajeczki, np. Księgarnia Wydawnictwo Skrzat Stanisław Porębski - WYDAWNICTWO DLA DZIECI I MŁODZIEŻY - Sklep internetowy -

Stokrotka.af - ja też uwielbiam bajeczki.

A widziałyście na nowo zrobione "poczytaj mi mamo"? Choć powiem, że szkoda mi, że to jest w takich grubych książkach, a nie w krótkim bajeczkach jak właśnie te powyżej.

ja oglądałam 3 grube tomy po 49pln każdy więc troszkę się opanowałam ;-) szczerze mówiąc to ja mam książeczki jeszcze z mojego dzieciństwa, tylko muszę przywieźć od mamy :tak: wierszyki i bajeczki :tak:
ja to zamęczałam mamę i babcię o to czytanie a jak już sama się nauczyłam to mogłam czytać non stop :tak: i tak mi zostało do dzisiaj :-D tylko czasu brak :no: a pamiętam jak parę lat temu zarywałam noce dla Harrego Pottera ;-)

Podpowiedzcie jak oznaczone sa te smoczki do kaszek bom sie juz pogubiła a jutro do reala ide po mleczko itp to bym w koncu kupiła tylko wiedziec musze jakiego szukac no:zawstydzona/y:

reklama
Moj nie chce zeby mu czytać, woli oglądać książeczki i rozmawiamy co jest na obrazkach...za to bardzo lubi kiedy się mu śpiewa i ostatnio śpiewa ze mną:-D

Ja dziś znowu dostałam wielką reklamówę ciuchów dla Marceliny:tak: Takich na 2 latka już, kilka mniejszych...Fajnie tylko ja tak strasznie lubię jej sama kupować ubranka....a mam tego tyle, że kupowanie nowych to szczyt głupoty:zawstydzona/y:

Do góry