reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Ja przygode z bajkami bede zaczynac na nowo bo wywiozłam kilka lat temu takich własnie fajnych ksiazeczek roznych dla dzieci karon na wies kuzynce bo ona tam 4 drobnicy;-) tz maluszkow miała:-) a moi juz nie kozystali zostawili tylko sobie takie'' doroslejsze''basnie:-pWiec zaczniemy od nowa i na poczatek własnie takie twade sa najlepsze STOKROTKA natchnełas mnie musze odwiedzic ksiegarnie w najblizszym czasie i polecam tobie Orbite na rynku w Rybniku maja bardzo czeso super promocje na ksiazki i dla małych i starszych dzieci:-)

reklama
Ada ledwo oczy otworzy to już Kubusia Puchatka do łóżka taszczy, wtedy Weronika cyca, a my czytamy. :-) W ciągu dnia mnie bajkami zasypuje i obowiązkowo na wieczór. :-)

Ada ledwo oczy otworzy to już Kubusia Puchatka do łóżka taszczy, wtedy Weronika cyca, a my czytamy. :-) W ciągu dnia mnie bajkami zasypuje i obowiązkowo na wieczór. :-)

u nas było tak samo Szymon w tym momecie jak dorote zaczynałam karmic bawic sie chciał zawsze ,a ze cycowac i bawic sie nie da rady to zaczełam mu czytac karmiac mała i tak mu sie spodobało ze jak tylko mowiiłam musze Dorotke nakarmic to on z ksiazka przychodził i tak nie czuł sie odstawiony na dalszy tor a młoda nakarmiona była:-p :-Da kubus puchatek to hicior był dla obojga i Szymon miał puchatka do spania a Dorotka prosiaczka i maja te maskotki do dzis:-) jak kładli sie spac to tez było czytanie chyba ze byłam mega padnieta to włanczałam im na płycie bajki do słuchania;-) :-D

Ja polecam te książeczki, są krótki, twarde, grube strony mają, Ada je uwielbiała i do dziś uwielbia, obecnie "czyta" Weronice codziennie rano. ;-)

Księgarnia Wydawnictwo Skrzat Stanisław Porębski - WYDAWNICTWO DLA DZIECI I MŁODZIEŻY - Sklep internetowy -

Potem do tej kolekcji dokupowałam kolejne bajeczki, np. Księgarnia Wydawnictwo Skrzat Stanisław Porębski - WYDAWNICTWO DLA DZIECI I MŁODZIEŻY - Sklep internetowy -

Stokrotka.af - ja też uwielbiam bajeczki.

A widziałyście na nowo zrobione "poczytaj mi mamo"? Choć powiem, że szkoda mi, że to jest w takich grubych książkach, a nie w krótkim bajeczkach jak właśnie te powyżej.

ja oglądałam 3 grube tomy po 49pln każdy więc troszkę się opanowałam ;-) szczerze mówiąc to ja mam książeczki jeszcze z mojego dzieciństwa, tylko muszę przywieźć od mamy :tak: wierszyki i bajeczki :tak:
ja to zamęczałam mamę i babcię o to czytanie a jak już sama się nauczyłam to mogłam czytać non stop :tak: i tak mi zostało do dzisiaj :-D tylko czasu brak :no: a pamiętam jak parę lat temu zarywałam noce dla Harrego Pottera ;-)

Podpowiedzcie jak oznaczone sa te smoczki do kaszek bom sie juz pogubiła a jutro do reala ide po mleczko itp to bym w koncu kupiła tylko wiedziec musze jakiego szukac no:zawstydzona/y:

reklama
Moj nie chce zeby mu czytać, woli oglądać książeczki i rozmawiamy co jest na obrazkach...za to bardzo lubi kiedy się mu śpiewa i ostatnio śpiewa ze mną:-D

Ja dziś znowu dostałam wielką reklamówę ciuchów dla Marceliny:tak: Takich na 2 latka już, kilka mniejszych...Fajnie tylko ja tak strasznie lubię jej sama kupować ubranka....a mam tego tyle, że kupowanie nowych to szczyt głupoty:zawstydzona/y:

Do góry