Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tam bez książek żyć nie umiem, ostatnio zakupiłam sobie z 5 sztuk i już niestety przeczytałam. Nad tą wylałam morze łez Ślady małych stóp na piasku - Julliand Anne-Dauphine za 21,99 zł | Książki empik.comja oglądałam 3 grube tomy po 49pln każdy więc troszkę się opanowałam ;-) szczerze mówiąc to ja mam książeczki jeszcze z mojego dzieciństwa, tylko muszę przywieźć od mamywierszyki i bajeczki
ja to zamęczałam mamę i babcię o to czytanie a jak już sama się nauczyłam to mogłam czytać non stopi tak mi zostało do dzisiaj
tylko czasu brak
a pamiętam jak parę lat temu zarywałam noce dla Harrego Pottera ;-)
My mamy moolino, ale inny kolor, fajne krzesełko.kupiłam na szczęście wysylka odchodzi bo to 8km ode mnie i sobie sama odbiore, co myslicie?
MOOLINO krzesełko do karmienia - bujaczek różowe (3011100440) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Na opakowaniach od smoczków masz wszystko ładnie opisane, czytać trzeba.Podpowiedzcie jak oznaczone sa te smoczki do kaszek bom sie juz pogubiła a jutro do reala ide po mleczko itp to bym w koncu kupiła tylko wiedziec musze jakiego szukac no![]()