reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

moje dzisiejsze łowy P1100392.jpgsweter od koleżanki
P1100391.jpg czapka smyk 7 złP1100390.jpg bodziaki 2 sztuki za 17zł ze smyka
P1100389.jpg sukieneczka nówka za 7 zł ( koleżanka pracuje przy sortowaniu rzeczy w lumpku)P1100388.jpgkurtka z F&F za 26,40

reklama
ja oglądałam 3 grube tomy po 49pln każdy więc troszkę się opanowałam ;-) szczerze mówiąc to ja mam książeczki jeszcze z mojego dzieciństwa, tylko muszę przywieźć od mamy :tak: wierszyki i bajeczki :tak:
ja to zamęczałam mamę i babcię o to czytanie a jak już sama się nauczyłam to mogłam czytać non stop :tak: i tak mi zostało do dzisiaj :-D tylko czasu brak :no: a pamiętam jak parę lat temu zarywałam noce dla Harrego Pottera ;-)
Ja tam bez książek żyć nie umiem, ostatnio zakupiłam sobie z 5 sztuk i już niestety przeczytałam. Nad tą wylałam morze łez Ślady małych stóp na piasku - Julliand Anne-Dauphine za 21,99 zł | Książki empik.com
a ta też piękna http://www.empik.com/bella-samson-lisa,prod59280944,ksiazka-p

My mamy moolino, ale inny kolor, fajne krzesełko.
Zresztą już kiedyś pisałam, że te nasze krzesełka to jedno i to samo, tyle, że w innej szacie. Jedynie drewniane są tak naprawdę inne. ;-)

Podpowiedzcie jak oznaczone sa te smoczki do kaszek bom sie juz pogubiła a jutro do reala ide po mleczko itp to bym w koncu kupiła tylko wiedziec musze jakiego szukac no:zawstydzona/y:
Na opakowaniach od smoczków masz wszystko ładnie opisane, czytać trzeba. :-p

Kasiazabka - super zakupy.

Ja muszę swoje wczorajsze łowy wkleić. ;-)

Ostatnia edycja:
Tygrysku przeczytaj moją rozmowę ze Stokrotką :-D:-D:-DWpasowałaś się idealnie stąd te sukieneczki:-D:tak:
A krzesełko fajne :)

Lilianna pokazuj zakupki :tak:

Kasiazabka
super łowy...czapeczka wymiata!

Ostatnia edycja:
Nigdy tego nie sprawdzałam, bo mi to nie potrzebne. W leżaczku bujaczku też nigdy nie miałam włączonych wibracji. Ja to jestem mama-menda, nie pokazuję super udogodnień, co by potem nie walczyć z tym. :-p

Dziewczyny co myślicie o takim skoczku:
Sprzedam skoczek LINDAM Konin • Tablica.pl:
CZy to jest bezpieczne dla malucha, w sensie czy nie szkodzi na kręgosłup, itp.? I od kiedy móżna by do niego wsadzać dziecię? Mój od wczoraj (po odwiedzinach babci :-)) tak załapał skakanie, że szok. Nawet siedzieć nie chce, bo zaraz pupę wygina i bręczy, tylko trzymać go pod pupą i sprężynuje. A ja po 2 minutach mam dość, ręka mnie boli, bo za lekki to ten mój Maluch nie jest :-)

TYGRYSKU super krzesełko :)
KASIAZABKA zakupy super:)
BEBE na pewno będzie ze coś musisz dokupić a tak sie ciesz ze nie musisz :p chyba ze sa one juz dla ciebie an stałe?to posprzedawaj a za to pokupuj po swojemu :)

Patrysiu ubranka podam dalej, szkoda mi sprzedawać, komuś znajomemu się przydadzą:tak: No i masz rację coś się zawsze znajdzie do dokupienia:tak:

Anmika ja bym się bała tego skoczka...tam jest napisane ze od 6 mies.

reklama
Do góry