reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Podpowiedzcie jak oznaczone sa te smoczki do kaszek bom sie juz pogubiła a jutro do reala ide po mleczko itp to bym w koncu kupiła tylko wiedziec musze jakiego szukac no:zawstydzona/y:

Moj nie chce zeby mu czytać, woli oglądać książeczki i rozmawiamy co jest na obrazkach...za to bardzo lubi kiedy się mu śpiewa i ostatnio śpiewa ze mną:-D

zależy jaką masz butelkę :tak: ja kupiłam taki od 4+ i kolejny 6+ do gęstych płynów, ale ja mam butelki MAM

Ja dziś znowu dostałam wielką reklamówę ciuchów dla Marceliny:tak: Takich na 2 latka już, kilka mniejszych...Fajnie tylko ja tak strasznie lubię jej sama kupować ubranka....a mam tego tyle, że kupowanie nowych to szczyt głupoty:zawstydzona/y:

no gdybyś miała synka to byś się mogła podzielić ;-)

reklama
Podpowiedzcie jak oznaczone sa te smoczki do kaszek bom sie juz pogubiła a jutro do reala ide po mleczko itp to bym w koncu kupiła tylko wiedziec musze jakiego szukac no:zawstydzona/y:

Lovi są oznaczone że do kaszek. nie wiem jakie Ty smoki używas ale zobacz po prostu na opakowaniu. trójprzepływowe też do kaszek służą.

reklama
Do góry