reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Fasolka pokazuj co kupiłaś w pepco :tak: Kocham normalnie te malusie ubraneczka:-D:tak: Oglądać też lubie :tak:

Zakupy fajne :tak: najbardziej mi się torba podoba:tak:

fasolka to możecie się wymieniać z Dorota bluzeczkami, pokaz co tam w Pepco kupiłaś?
ja ostatnio tam bylam za Wasza namowa po n latach i bylam milo zaskoczona, kupilam malemu bluzki po 1zl :szok: u nas ten sklep istnieje juz na pewno ponad 10lat :szok:

No ja też lubie ten sklep ale niestety u mnie go nie ma :( w rodzinnym mym mieście jest gdzie na zakupach tam jestem rzadko ale za to mama co nieco kupuje smykom moim :)

Fasolka35 - mi się najbardziej torba podoba. :-p

Swoją drogą szukam paska dla siebie do jeansów, może ktoś coś dobrego polecić, bo ja nigdy nie miałam, a teraz potrzeba jest, bo talia jest, biodra szerokie i mi leci i mam takie dyndające spodnie.

Tygrysek toc ona xs nosi a ja xl:-p

A to pepcowe zakupy jakos do bani bo komorka kolory zywe bardziej sa:zawstydzona/y::-p

DSC00957.jpg DSC00959.jpg DSC00960.JPG DSC00958.jpgDSC00961.jpg

DSC00962.jpg na tyłku ta sowa;-)

Załączniki

• DSC_0061.jpg
    DSC_0061.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Fajne fajne :tak::-) Zielona bluzeczka super, dresik też...wszystkie ciuszki bardzo ładne :tak: a bodziaki w paseczki mamy takie same (te pierwsze), tam jest chyba cos nie tak z rozmiarówką, bo moje były rozmiar 12-18 mies, a są dobre:tak:

A zdjęcie zostaw! Piękna modelka!

Do góry