reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

dziewczyny dostałm od kuzynki śliczne ciuszki dla Nati, m in. taką sukieneczkę rozm 80 ** Cool Club ** Sukienka 74 (2994360680) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. na żywo jest jeszce piękmniejsza, no i mam dylemat, na chrzciny chyba za różowa ?????????? a na roczek boję się, że będzie za mała ? co sądzicie ?​

ja nie ubieram na biało do kościoła bo nie widziałam jakiegoś fajnego kostiumu dla chłopaka, ale dla dziewczynek są super , rzeczywiście możesz przebrać córkę na party po ;-)

reklama
nagapalma mam zdjęcia z dzieciństwa w jeszcze bardziej falbaniastej - mama ubierała mnie w takie na co dzień a co - jest laska niech sie odpierdzieli od niedzieli a co :-D

nagapalma korzystaj z sukienusi kiedy będzie okazja ( obiadek rodzinny, Wielkanoc czy jak po prostu goście będą czy wybierzecie się w gości ) nie ma co oszczędzać takich ładnych rzeczy, bo później się okazuje, że to co najładniejsze leżało w szafce.
Ja już się oduczyłam i teraz stroję małą kiedy jest okazja, jutro rodzinny obiad niedzielny wiec już mam okazję, dzieci za szybko wyrastają z tych ślicznych ciuszków... niestety

Palma ja do koscioła na bialo bym ubrała a ta w domku ,a pozatym taka sukienusia sie przyda swieta wielkanocne czy na niedziele .I jako mama nastolatki mowie ci stroj poki mozesz bo za pare lat ci powie''mamo no wezzzzzz'':-p:-)

Ją też karmilam tylko piersią syna ale latem jak się urodził były upały i on co chwilke chciał pić to kupiłam mała butelkę i dawalam mu wodę czasami. Nie pamiętam aby on pił z butli. Kaszki jadł lyzeczka a do picia miał kubek z ustnikiem ale zwykly. Do dziś jest u babci. Wydaje mi się że teraz bardziej się trzese nad dzieckiem niż 15 lat temu... Wymyślam te kubki, smoczki a przecież mogłabym jak przy synu. Pamiętam że uczyłam go pić przez slomke to mniej rozlewal.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry