reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Mój starszak z takiego pije i już go kiedys polecałam tutaj...pije się z niego prawie jak z normalnego kubka tylko trzeba delikatnie "ciągnąć", polecam, ale to raczej tak od roczku, zresztą tak jak producent zaleca...Mój Wojtek pije oczywiście z normalnego kubka, ale z tego mu się nie wylewa i jest MI wygodniej bo nie latam ze ścierką:tak:

A tym "uczeniem" picia z kubka to ja bym się tak nie stresowała...przecież kiedyś nie było takich cudów i jakoś dzieci piły...

reklama
To nie jest tak, że dziecko załapie picie od razu, trzeba trochę temu i czasu poświęcić i cierpliwości. Inaczej się nie da. Dla Maluszka taka nauka to wyczyn nie lada. Nie warto kupować ileś tam kubków, bo nie umie pić, dzieć musi się nauczyć i potrzebuje czasu na tą naukę.

no to sie wyzylas w zakupach, mi ta koszulka spidera podoba sie najbardziej:-)

No ja też podam w upałach ale i też myśle o bidonie ala niekapek ;)zaraz poszukam i pokażę(ten co pokazałam zakupie po roczku)

edit:nie znalazłam tego co ja miałam ale coś tego typu był

NUK Bidon Kubek Niekapek 300 ml KRECIK Active Cup (2961174025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

No na pewno nie chce ustnika smoczkowego aby problemu nie było z przestawieniem na zwykły bidon...

A też dlaczego chce bidon?bo to fajna sprawa ;) jak się gdzieś jedzie to nie trzeba bawić z kubkami na zasadzie "wylewanie" i też zależy mi na tym aby dziekco samo piło jak już będzie umiało trzymać ;)
fajny tez taki chce

Verita młody wszystko sam sobie wybiera matka tylko pilnuje zeby rozmiar odpowiedni był i płaci;-):-p:-) zreszta z nim to zakupy bezstresowe w sumie .Przede mna jeszcze zakupy z Dorota a to masakra straszna:wściekła/y::rofl2:raz ze chuda i wszystko xs a z tym problem czasem do tego wysoka no i mega wymyslata:nerd::-p:-)

Verita młody wszystko sam sobie wybiera matka tylko pilnuje zeby rozmiar odpowiedni był i płaci;-):-p:-) zreszta z nim to zakupy bezstresowe w sumie .Przede mna jeszcze zakupy z Dorota a to masakra straszna:wściekła/y::rofl2:raz ze chuda i wszystko xs a z tym problem czasem do tego wysoka no i mega wymyslata:nerd::-p:-)
To masz chociaż syna z głowy. Mój to mówi kup mi co chcesz albo spytaj swojego M bo bardzo się liczy z jego zdaniem, i tylko się umecze na zakupach.

Ja po cichutku liczę, że jak w środę wybiorę się pociągiem do Poznania i na jakieś wyprzedaże jeszcze trafię, co bym Adę obkupić na przyszłą jesień/zimę troszkę.

ja tez tak liczyłam(jak z Szymonem byłam) i niestety praktycznie wszędzie wiosna prawie juz ,ale moze bedziesz miała wiecej szczescia:tak: Ja jutro z Dorota ide na shoping;-) jak mnie jutro nie bedzie to znaczy ze nie wytrzymałam nerwowo:-p:-D:-D:-D a tak powaznie to dziewczynki na wiosne musze ubrac no i sobie bym chciała kupic spodnie i jakas spodnice fajna :cool2:

reklama
Do góry