reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Mnie też ta kula się podoba..ale fakt faktem - ja nie wiem za co tyle kasiory trzeba wywalić..
A na razie zakupiłam w gruponie bon na wywołanie 100 zdjęć za 29 zł :-) Czas na wykorzystanie mam do lipca. A chciałam małemu zdj wywołać i do albumu włozyć bo już taki nawet zakupiłam ale właśnie czekałam na okazję :-) No zabieram się za wybieranie zdj. Jak uzbieram 100 to wywołam a jak nie to poczekam do końca 6 m-ca

Odbitki w Formacie 10x15 jakby któraś chciała ;-)

ja póki co nie myślę o takich zabawkach
ale dzień dziecka niedługo :D albo na swoje urodziny sobie zażyczę

a póki co zakupiłam młodej otulacze wielorazowe i będziemy od jutra testować
zakupiłam chustę kółkową do noszenia nati kalahari i tkaną nati - mam już tkaną ale nie lubię niebieskiego, więc chcę się jej pozbyć
i nosidło 7Panel
ubranka dla młodej - dostałam
kupiłam sobie spódniczki, sweterek

jak znajdziemy chwilę czasu i dojdzie wszystko to postaram się opstrykać :D

poszukam czegos tanszego, ja ten elektryczny lezaczek sprzedaje bo jas juz go nie cche i myslalam o czyms innym bo mam zwykly ale on ma podarty material

reklama
Za droga wysyłka nie daj dojdzie do 50 zł to wychodzi za 80 zł :/szczerze dodasz 20 zł i masz nowy lezaczek albo uzywany jakiś lepszy np FP...

Do góry