Masz napisane w aukcji, że ustnik pasuje też do innych butelek tzn., że jest wymienny.
Ok dzięki i sorki za fatygę, nie doczytałam dokładnie
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz napisane w aukcji, że ustnik pasuje też do innych butelek tzn., że jest wymienny.
Verita tzn. że kupiłaś Małej ten kubek i pije z niego? Ale tak mocno z niego leci, że się zadławiłaś. I co Ty napisałaś,bo nie zakumałam (pogrubiłam wyraz o który mi chodzi)![]()
Właśnie wczoraj tez sie zastanawiałam nad tą kulą hulą, chyba dziewczyny coś wcześniej o niej pisałyZastanawiam się nad kupnem i myślę, która lepsza:
Vtech MOWIACA PL HULA KULA DO RACZKOWANIA MIGOCZA (2994373783) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FISHER PRICE ŚPIEWAJĄCA PIŁKA NOŻNA V7073 NOWOŚĆ! (2999036753) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jakie jeszcze zabawki polecacie dla naszych rosnących pociech. Chodzi mi o takie, żeby maluch sam się zajał (wiadomo jeszcze nie teraz) przez jakiś czas, a zabawka była na dłużej.
Lilijanna buhaha ja tez sobie kupilam w zeszlym tygodniu i podobnie pomyslalam
stokrotka a Ty co niewidzialnymi literkami piszesz?
Zastanawiam się nad kupnem i myślę, która lepsza:
Vtech MOWIACA PL HULA KULA DO RACZKOWANIA MIGOCZA (2994373783) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FISHER PRICE ŚPIEWAJĄCA PIŁKA NOŻNA V7073 NOWOŚĆ! (2999036753) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jakie jeszcze zabawki polecacie dla naszych rosnących pociech. Chodzi mi o takie, żeby maluch sam się zajał (wiadomo jeszcze nie teraz) przez jakiś czas, a zabawka była na dłużej.