reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Verita tzn. że kupiłaś Małej ten kubek i pije z niego? Ale tak mocno z niego leci, że się zadławiłaś. I co Ty napisałaś,bo nie zakumałam (pogrubiłam wyraz o który mi chodzi) :sorry2:

Kupilam nalalam troche wody pociagnelam i mnie zalalo, za malo wody nalalam i nie wiedzialam jak to dziala. Potem nalalam duzo wody i juz bylo dobrze. Mala sobie ta wode cmoka bo nie chce pic niczego na razie ale juz daje zeby zalalpala. Troche wypija troche rozleje wypluwajac i mam nadzieje sie nauczy.

Zastanawiam się nad kupnem i myślę, która lepsza:
Vtech MOWIACA PL HULA KULA DO RACZKOWANIA MIGOCZA (2994373783) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FISHER PRICE ŚPIEWAJĄCA PIŁKA NOŻNA V7073 NOWOŚĆ! (2999036753) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jakie jeszcze zabawki polecacie dla naszych rosnących pociech. Chodzi mi o takie, żeby maluch sam się zajał (wiadomo jeszcze nie teraz) przez jakiś czas, a zabawka była na dłużej.

Vtech MOWIACA PL HULA KULA DO RACZKOWANIA MIGOCZA (2994373783) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FISHER PRICE ŚPIEWAJĄCA PIŁKA NOŻNA V7073 NOWOŚĆ! (2999036753) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jakie jeszcze zabawki polecacie dla naszych rosnących pociech. Chodzi mi o takie, żeby maluch sam się zajał (wiadomo jeszcze nie teraz) przez jakiś czas, a zabawka była na dłużej.
Właśnie wczoraj tez sie zastanawiałam nad tą kulą hulą, chyba dziewczyny coś wcześniej o niej pisały

Lilijanna buhaha ja tez sobie kupilam w zeszlym tygodniu i podobnie pomyslalam :-p

stokrotka a Ty co niewidzialnymi literkami piszesz?

ło matko zjadło mi posta :wściekła/y: ja chciałam tylko napisać,że ciuszki fajne a ceny już nie i,że ja tylko on-line w C&A w promocjach kupuje bo na real to musiałabym do Rybnika jechać :no:

a w czym ta kula ma niby pomóc w raczkowaniu, że ją się poturla i dziec za nią śmignie :confused: nooooo, ale ceny tych zabawek powalają :szok:

stokrotka w sumie to w raczkowaniu nie mam pojęcia jak pomoże, ale mi o to nie chodzi. Chciałam po prostu jakąś zabawkę, która zajmie Małego. A ceny masz rację - są powalające, dlatego ja szukam używanych.

reklama
Do góry