reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
śliczne te biedronkowe body i jakie tanie :) mam nadzieję że będą też jakieś uniwersalne kolory, bo promocja się skończy chyba zanim poznam płeć :) wczoraj się dowiedziałam że znajoma mi pożyczy całą swoją wyprawkę, więc nie musiałabym nic kupować, ale mimo to nie wyobrażam sobie nie kupować takich ślicznych malutkich rzeczy :)

Ja też dostałam pomoc w ciuszkach;)dostane na dziewczynke i na chłopca ale ja i tak coś kupie...

no śliczniutkie te bodziaki biedronkowe:) ostatnio tez mieli takie extra z Pszczolka Maja i mi si etak podobaly ale moja siorka pipcia nim si ewybrala to juz nie bylo ich:( tez sobie niewyobrazam jak bym mogla nie kupic czegos maluszkowi jak ogladam tyle cudnych rzeczy :) co do pościelki to my tez kupujemy ten sliczny zestawik z jedna aplikacją już postanowione i tylko pozostało wybrać kolorek bo chce jakiś uniwersalny bo za chwile kolejne bobo w planach :)
wózek tez wlasnei chcielismy mure ze pojezdzi przynajmniej w niej dwojka łobuziaczków ale chyba nei damy rady teraz z tym wózkiem bo jednak jedna wypłata to troche mało :( no ale trudno :( a tez sie napalilam jak szczerbaty na sucharki i to od 2lat mowilam do emka ze bedziemy taki wozek mieli no nic zobaczymy ile skarbonka nazbierala:)

fajny kombinezonik....
81289894.jpg

001pmu.jpg

Dziewczyny czy w trzykołowym wózku Maxi Cosi Mura siedzisko od spacerówki można montować przodem i tyłem do kierunku jazdy?

reklama
W sumie to nie wiem czy zakochana, bo jeszcze nie bardzo orientowałam się w temacie wózków i nie oglądałam. Jakoś mi się wydaje, że jeszcze jest dużo, dużo za wcześnie i chyba się boje. Ale jak tak Was czytam, to mi się udziela. A pytam o ten wózek, bo znalazłam w necie taki 3w1 używany za 1000zł i ze zdjęć wygląda, że jest w b. dobrym stanie. Bo na nowy to pozwolić sobie nie mogę. Tylko jedno mnie nie przekonuje w tym wózku - to że spacerówka nie ma pałąga, tylko takie inne "coś" :-D

Do góry