reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Uuu to za tyle ja wózio odkupuje :D

Ja chciałabym z tym baldachimem bo słodkie to i słoneczko mi odgradzało zawsze od malenstwa jak sobie spało lezało w łóżeczku...

reklama
Majka 16 cudo piękne ,tony kurzu zgadzam się ale i tak mi sie podoba :tak:.Co do ceny to to jest z łozeczkiem ,materacem i wszystkimi tymi cudami i.....709zł:szok:.Ale ja oglądałam wczesniej takie kąplety tyle ze bez spiworka i rozka i ceny od 150 do 350

ceny zaleza wlasnei tez duzo czy ten baldachim z tiulu czy co to tam jest czy z materiału ,ale ten tiulowy tak slicznie wyglada na lozeczku:) i mozna zakryc je cale zeby muchy nie wpadaly do srodka:) a u nas w sumie myslelismy jednak o kupnie baldachimu bo mamy w pokoju lazienke i dzidzi lozeczko bedzie stalo tak ze jak sie zapali swiatlo to bedzie widac w lozeczku ,a jak pojdzie po mnie to u mnie najmniejszy cien swiatla w nocy powoduje koniec snu:(

http://allegro.pl/8el-zestaw-120x90cm-posciel-niemowleca-club-baby-i2114169424.html
http://allegro.pl/komplet-10-el-piekne-wzory-w-super-cenie-emka-i2077519328.html
http://allegro.pl/posciel-15el-120x90-posciel-wozek-2-gratisy-i2150113412.html

Ostatnia edycja:
Dla mnie piękne są te pościele a te baldachimy :)
bardzo mi się ten kolorek wrzosowy podoba :)

matik a zauwazyla ze ten wozek spacerowy nie ma budki? jako jedyny wozek dla mnie odpada, bo ja bedzie np minus 20 stopni? i padal snieg, albo bedzie ulewa na dworzu?

mi jeszcze w tych wozkach zwraca uwage to, ze napisali, iz wozek jest doskonaly do manewrowania po miescie, malymi kolkami sie bardzo ciezko jezdzi po wszelkich nierownosciach

reklama
Nie mogłam się powstrzymać jak zobaczyłam ten zestaw:
Ciąża 003.jpg

A co do wózka, to już chyba zdecydowałam. To będzie maxi-cosi mura 4, 3 w 1, widziałam go parę razy na żywo i zawsze zwracał moją uwagę. Trochę drogi ale liczyłam się z takimi kosztami:
MAXI COSI komplet 3w1 (wózek, gondola, fotelik) MURA 4 z Cabrio FIX Total Black | komplet 3w1 z fotelikiem | Wielofunkcyjne | Wózki dziecięce | More4kids

Fasolka35 gdzie te piękne pościele można kupić? ja szaleję za takimi beżami jak tam są na zdjęciach, coś pięknego! i pasowało by do każdej płci, są takie jak zawsze chciałam - minimalna ilość nadruków, nie pstrokate, cudne po prostu.

Ostatnia edycja:
Do góry