reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

MY-SWEET-BABY 15-cz.135x100 MOSKITIERA hafty RABAT (2119496154) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
18el pościel HAFTY z moskitierą 90x120 + DO WÓZKA (2119365577) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KasiaP na allegro jest ta pościel ,mnuuustwo jej tam jest:) rózne wzory kolory misie , serduszka i rozne tysiace nadruków :) hehehe i widze kolejna zakochana w Murze:) jaki kolorek??mi si estrasznei podoba ale cena odstrasza bardzo :(
LOola słyszałam że bardzo dobry wózek , znajoma ma od małego wozi w nim dzidiz enajpierw w gondolce pozniej w spacerowce ,prowadzi si esuper bo mialam okazje ale mi si enei podobaja spacerowki kubełokowe ,a mega plusem tej spacerowki jest to ze ma obracane siedzisko :)

Ostatnia edycja:
reklama
Moja siorka własnie zakupiła taki beżowy komplecik do łóżeczka jak fasolcia wkleiła i powiem wam ze na żywo tak samo fajne jak na zdjęciach:)
Ja cosik takiego tez planuję zakupic,łóżeczko będzie stało tym razem w salonie to musi się prezentowac co nie:-p:-DA że duzo akcesoriów mam po Alanku to pieniążki będa szły na cos ładnego :tak:

Ja w ten weekend kupiłam w H&M 3 pary spodni - do kolan, zwykłe jeansy i cieniutkie z gumkami na dola, 3 szerokie tuniki i 3 bodziaki na wyprzedaży - nie mogliśmy się powstrzymać, na szczęście są bardzo uniwersalne, ale przesłodkie :-D

maja16, dzięki za link do pościeli. Koloru wózka jeszcze nie wybrałam ostatecznie, ale na pewno jakiś ciemny i uniwersalny. Chciałabym aby ten wózek posłużył dzieciom (co najmniej 2) niezależnie od płci. W sklepach widziałam że ludzie mają najczęściej czarne i chyba na takim się skończy. Cena odstrasza, ale mamy w domu taką skarbonkę do której wrzucamy każde 5 zl i 2 zł jakie mamy w portfelu, raz w tygodniu jakiś papierek, od sierpnia skarbonka jest już prawie zapełniona i myślę że jak ją otworzymy za jakieś 2 miesiące to na ten wózek już będzie. Miało być na ekspres do kawy, ale będzie na wózek :-D dodam że takie wrzucanie do skarbonki dwójek, piątek, to całkowicie bezbolesne oszczędzanie, więc naprawdę polecam.

fajny wózek tyle że mi nie pasują koła i sposób składania ja nie poradzę sobie . Ale jest bardzo fajny.
Pościel jest super ale szkoda że nie można dokupić reszty wyposażenia do pokoju :no:

No to pomyślimy jeszcze nad kolorem, może coś z szarościami lub granatem. Ale ogólnie na ten wózek jestem napalona jak szczerbaty na suchary. Męża już urobiłam :-D

reklama
Do góry