reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Fasolka śliczne ubranka,
Tygrysek dasz rade:tak: w ostateczności przecież możesz wyprasować tylko ubranka do szpitala i na wyjście a te po domku to nie trzeba.
Też mam rogala do karmienia i nadzieję że się przyda:-D

Ja się pochwale moimi łupami z wczoraj i dzisiaj:-)
Zdjęcie0164.jpg Zdjęcie0166.jpg skarpetki grzechoczą:-D:szok:
Zdjęcie0165.jpg

reklama
Te kupiłam w Penneys to samo co Primark w UK tylko inna nazwa. Mam jeszcze jedne z zieloną żabką, które kopiła mi mama w Rossmannie jakieś 2 m-ce temu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
śliczne ciuszki dziewczyny..
tygrysku tak mi cały czas teraz chodzisz po głowie, bo u mnie tez wszystko jest na rozowo.. ale 4 lekarzy potwierdziło... musisz sie faktycznie sprezyc i zagonic rodzine do pomocy:) dacie rade jeszcze troszke czasu jest:)
Kasieq Primark świetna sprawa... jak jestem u rodziny to nie ma szans zeby tam nic nie kupic... dobra jakość, duży wybór i naprade niskie ceny ;)

ja tez mam takiego dużego rogala o jakim pisze stokrotka i namietnie z nim sypiam:-)

dziewczyny ten duzy rogal na pewno sie wam przyda ja go mam z poprzedniej ciązy i sluzy nam do dziś. Moja córa ma 2,5 roku i bardzo lubi sie do niego przytulac jak oglada bajki, Jak byla malutka to lubiala w nim leżeć bo ma taka mozliwośc związania końców i robi sie z niego takie jakby gniazdko. No i oczywiście ja tez go używalam do karmienia a teraz do spania. Super sprawa

też mam kojec
mój M lubi się do niego przytulać jak wstaję
a on jeszcze leżakuje

Moje łowy lumpkowe dzisiejsze:-p:-D

Zobacz załącznik 494953Disney 6-9 mies
Zobacz załącznik 494954NEXT 6-9 mies
Zobacz załącznik 494955NEXT 6-9 mies
Zobacz załącznik 494956NEXT 12 mies
Zobacz załącznik 494958George 1-1,5 yers
Zobacz załącznik 494964Disney 74 cm
Zobacz załącznik 494966Baby Mac 0-3 mie

W sumie wydałam 33 zł kocham takie zakupy:-D:-D:-D

super łowy
za tyle to można robić zakupy :D

Tygrysku- Poradzisz sobie &&&
Fasolka- Super zakupy!!:-) Ja mojego małego też w lumpku obkupiłam razem z moją mamą nakupiłyśmy mu tyle rzeczy, że nie wiem czy we wszystkim zdąży pochodzić to jest najlepsze, że jak ostatnio liczyłam to może na wszystkie ciuszki wydałyśmy 200 zł, a jest ich naprawdę SPORO:-D

A mi dzisiaj z kolei przyszła poduszka do karmienia, którą wylicytowałam na allegro i dresik polarowy
( Poduszka do karmienia ROGAL (2561904350) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i Błękitna bluza z kapturkiem (2565292025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.)

I baaaardzo jestem zadowolona szczególnie z rogala i mam nadzieje że faktycznie się przyda:-)

super zakupy
rogal na pewno się przyda

Fasolka śliczne ubranka,
Tygrysek dasz rade:tak: w ostateczności przecież możesz wyprasować tylko ubranka do szpitala i na wyjście a te po domku to nie trzeba.
Też mam rogala do karmienia i nadzieję że się przyda:-D

Ja się pochwale moimi łupami z wczoraj i dzisiaj:-)
Zobacz załącznik 495064 Zobacz załącznik 495071 skarpetki grzechoczą:-D:szok:
Zobacz załącznik 495070

super zakupy
skarpetki grzechotki słodkie

Tygrysek
dasz radę!!!

reklama
Do góry