reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

a mi sie wydawało ze mam tonę ubranek i w sumie tak jest ale rozmiary większe... no i 52 i 56 mam same body i chyba tylko 2szt spodenek i jeden pajac :sorry: i teraz powinnam chyba dokupić albo pijacy albo tych gatek żeby naciągać na body :confused:

reklama
Merlin - a na ile Ci dzidzię wyważyli?

usg miałam w 32tyg wg om - wtedy n usg wyszło ze waży 2300 - i po innych wymiarach jak brzuszek kość udowa i główka stwierdzono ze jest jak na 34 tydzień (to było dokładnie miesiąc temu więc według usg wypadałoby ze jestem teraz w 39tyg)

tylko właściwie miałam na mysli ze dzidziak chyba nie powinien tak sobie leżeć z gołymi nogami w sensie same body i skarpetochy ???? ale tak sobie myśle ze jak jeszcze jest w kocyku ... rożku czy pod pieluszką :confused:

boszsz jaki to człowiek głupkowato niedoświadczony :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Merlin - no we wrześniu już nie będzie raczej temperatur na samo body + skarpetki, więc jakieś spodenki, śpioszki, pajace jak najbardziej potrzebne.

Ja mam również ciuszki 56-62, z czego 56 mam dosłownie kilka sztuk.

Plan na jutro:
powstrzymac skurczybyki na co najmniej jeszcze dwa tygodnie, hahaha, wie ktos jak??

wystawic moje piekne dziewczynskie ubranka glownie disneya na allegro

szybciutko znalezc na allegro jakis chlopiecy zestaw i zdarzyc go wyprac i wyprasowac przed porodem

no nie kto wierzyw cuda, ze zdarze????????

TYGRYSEK zwołaj kogoś do pomocy :)niech poprasuje a ty zajmij się sprzedażą kupowaniem:)ogólnie nie masz co sie martwić na sam poczatek nie musisz mieć nie wiadomo ile nawet jak urodzisz możesz dokupić z all np :))

Moje łowy lumpkowe dzisiejsze:-p:-D

image201208280010.jpgDisney 6-9 mies
image201208280009.jpgNEXT 6-9 mies
image201208280008.jpgNEXT 6-9 mies
image201208280007.jpgNEXT 12 mies
image201208280004.jpgGeorge 1-1,5 yers
image201208280003.jpgDisney 74 cm
image201208280001.jpgBaby Mac 0-3 mie

W sumie wydałam 33 zł kocham takie zakupy:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Tygrysku- Poradzisz sobie &&&
Fasolka- Super zakupy!!:-) Ja mojego małego też w lumpku obkupiłam razem z moją mamą nakupiłyśmy mu tyle rzeczy, że nie wiem czy we wszystkim zdąży pochodzić to jest najlepsze, że jak ostatnio liczyłam to może na wszystkie ciuszki wydałyśmy 200 zł, a jest ich naprawdę SPORO:-D

A mi dzisiaj z kolei przyszła poduszka do karmienia, którą wylicytowałam na allegro i dresik polarowy
( Poduszka do karmienia ROGAL (2561904350) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i Błękitna bluza z kapturkiem (2565292025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.)

I baaaardzo jestem zadowolona szczególnie z rogala i mam nadzieje że faktycznie się przyda:-)

reklama
Do góry