reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

dziewczyny ten duzy rogal na pewno sie wam przyda ja go mam z poprzedniej ciązy i sluzy nam do dziś. Moja córa ma 2,5 roku i bardzo lubi sie do niego przytulac jak oglada bajki, Jak byla malutka to lubiala w nim leżeć bo ma taka mozliwośc związania końców i robi sie z niego takie jakby gniazdko. No i oczywiście ja tez go używalam do karmienia a teraz do spania. Super sprawa

jak ide spac i ciągnę tego rogala z jednego do drugiego pokoju śmieje się ze zabieram kochanka i ide spać :-D a ja jak wstaje to czasem go nakrywam ze sie sam w niego wtula :-D

reklama
Fasolka śliczne ciuszki:-)
Kasieq uwielbiam Primark, uwielbiam, jak go tu znalazłam w DE, to mój M osiwieje:-) ale tam piękne rzeczy i jeszcze w jakich cenach. W zasadzie dla Małej mam rzeczy od groma, ale jak tam wejdę to chociaż skarpetki muszę kupić:-D
W H&M namierzyłam jeszcze przeceny, i po 2,3 e kupiłam rzeczy na drugi rok,
001.jpg002.jpg003.jpg005.jpg004.jpg a ostatnie Primark:-)

śliczne ciuszki !!!
Axarai śliczniusie te rzeczy w h&m !!! noi super ceny!!!
Beba moje pieluszkowe zapalenie mózgu nie zna pojęcia rozsądek :)))))))

Ja dzisiaj zabralam się w końcu za pranie juz 4 pralka jest włączona. Korzystam z pogody. Najpierw popralam wszystkie pościele kocyki prześcieradla, rożki itp a teraz ubranka po corci. Praktycznie nic nie kupowalam nowego poza kilkoma pajacykami i tak dzisiaj zaczęłam to przeglądać i chyba nie bardzo mam w co ubrac moją corcię jak będziemy wychodzic ze szpitala bo wszystkie male ciuszki sa zbyt ciepłe poniewaz pierwszą core urodziłam w środku ostrej zimy.

Mantezowa no to najprzyjemniejsza rzecz przed Tobą ,zakupić cosik dla Małej :)
brzuchatki od jutA w biedronce są śliczne bodziaki z disneya za 10zł !!! aż żałuję że sama tam nie mogę być i kupić wszystkie jakie mi sie spodobaja :( :)

A ja dzisiaj zajrzałam do coccodrillo, kupiłam Adzie płaszczyk na jesień i ledwo co wyszłam, bo dla Weroniki mnóstwo rzeczy po ... 5 PLN było, tyle, że ja tyyyyyyyyyyyyyyyle mam, że musiałabym być kretynką by kupować, ale serce miałam ściśnięte. :tak:

Maja dzięki jutro wysyłam moją mamę na zakupy:)
Axarai śliczne te ciuszki:) miałam już w ręce te rajstopki, na razie nie mam w szafie ubranek które do nich pasują dlatego ich nie kupiłam, ale nadejdzie ten dzień:-D:-D

reklama
patrysia*- przeglądam sobie właśnie allegro, a w związku z tym że "chorujesz" na kubusiową pościel, chciałam Ci pokazać linka tańszej kubusiowej pościeli:
Pościel do łóżeczka 120*90 z kubusiem i prosiaczki (2594882239) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jest bardzo ładna tylko ma troche elem. różowych :dry:

nie wiem jak zaopatrywujesz się na używane pościele ale też takie są na allegro:
POŚCIEL DISNEY TYGRYSEK KUBUŚ I PRZYJACIELE (2593969915) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do góry