reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Dziewczyny ile kosztuje taki zwykły przewijak na łóżeczko? Jednak stwierdziłam, że mi się przyda i zastanawiam się czy warto kupić na allegro, czy lepiej pojechać do sklepu?
Znalazłam taki:
PRZEWIJAK USZTYWNIANY SAFARI MIŚ ŻYRAFKA HIT!!! (2578448051) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Z kosztami przesyłki wyjdzie 49 zł. Nie oglądałam wcześniej w sklepie i nie wiem w ogółe jakie są ceny. Warto kupić?
u mnie w sklepie dziecięcym były chyba po 54 zl wiec mała różnica jak kupujesz tylko to

Tygrysek bardzo fajny zestawik i cena dobra:tak:

Ostatnia edycja:
anmika - taki zwykły przewijak od 40 - 50 PLN w sklepie jakoś jak sprawdzałam.
Tygrysek - super zakupy.

A ja czekam na kuriera z pieluszkami flanelowymi i wypełnieniem do pościeli, chciałabym łóżeczko powoli przygotować.

Dziewczyny ile kosztuje taki zwykły przewijak na łóżeczko? Jednak stwierdziłam, że mi się przyda i zastanawiam się czy warto kupić na allegro, czy lepiej pojechać do sklepu?
Znalazłam taki:
PRZEWIJAK USZTYWNIANY SAFARI MIŚ ŻYRAFKA HIT!!! (2578448051) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Z kosztami przesyłki wyjdzie 49 zł. Nie oglądałam wcześniej w sklepie i nie wiem w ogółe jakie są ceny. Warto kupić?

Ja swój w sklepie kupiłam za 60 zł i mniej więcej z tego co się rozglądałam to ceny były od 55 (mniejszy) do 60 (większy) więc według mnie warto, ale tak jak napisałam takie ceny są tu u mnie;-)

Tygrysku- Super ciuszki:-) :-)

Tygrysek fajny zestawik !!! a Agatkowe ubranka wystawiłas na allegro?? wklej linka moze ktoras z naszych mamuś bedzie zainteresowana bo pamietam ze mialas taaaakie piekniusie te ciuszki disneyowe !
a tu czapa ktora zrobiła dla nas forumka :) ,ogladalam kiedys tu jakies ogloszenia i emek zobaczyl taka czape i powiedzial ze musimy taka miec wiec Jola nam takowa zrobiła , dla Małego elmo a dla kolezanki cory piesek :) https://www.babyboom.pl/forum/sprze...-na-zamowienie-4-pory-roku-38689/index33.html (nie wiedzialam jak wkleic same fotki wiec wrzucam calego linka na samym dole :)

Tygrysek spamujesz.... możesz wkleić linka do wątku z BB o sprzedaży , ale nie do allegro...byłaś moderatorem powinnaś znać zasady i regulamin - jeżeli sprzedajesz coś i wklejasz linka spamujesz - jeżeli cos kupujesz i wklejasz linka nie spamujesz. Wszystkie posty sprzedarzy przez użytkowników BB są usuwane bez wyjatkow.

Maja śliczne:):) szkoda, że dla chłopców nic takiego nie robią :p

Anmika przeiwjak rewelacja:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry