reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Lotka ja zuzyłam poprzednio w szpitalu 2 szt podkładów o wymiarach 60 x 90. Po za tym miałam 2 paczki 60 x 60 firmy hartmann pakowane po 30 szt ale uzywałam je bardzo długo do przewijania coreczki. Nie stosowalam przewijaka tylko tam gdzie ją przewijalam kładlam takie podkłady żeby nie poplamic łóżka. Teraz tez mam kupioną jedną paczke tj 30 szt
ja ostatnio w szpitalu nie uzywalam ich, w sumie to raz mi sie zdarzylo cos poplamic, ale wtedy zmienili mi posciel. z tym, ze ja bylam w szpitalu tydzien po porodzie. a teraz pomyslalam, ze jak wroce normalnie, to przydadza mi sie w domu, w sumie ostatnio dosyc dlugo plamiłam.
No i wlasnie wyszukalam te hartmanna i chyba zamowie jedna paczke :-)

reklama
Co do podkładów to biore 5 z seni 60/90 i 2 60/60 do przewijania malucha,ewentualnie dla mnie jakos sie z synem podzielimy,jak cos to mam te mniejsze jeszcze w domu:tak:

Mam pytanko do mamusiek zwłaszcza tych co miały juz alergika,jakie mleczko kupujecie.Wiem ze wszystkie planuja cycowac mi poprzednio tez mieszanka nie była potrzebna ale tak mysle ze dobrze by było miec w domu puszeczkę czegos w razie draki.Tak mysle czy kupic zwykłe,HR,czy od razu jakies Pepti.Może to HR na poczatek jak myslicie.Boje sie kolejnego mega alergika,jakos nie potrafie sie psychicznie nastawic ze tym razem bedzie wszystko ok ja sie raczej nastawiam na ścisłą diete od poczatku i małymi kroczkami wprowadzac,jakies masełko czy jajeczko,biszkopcik.Nie chce przesadzac i fisiowac ale po przejsciach z Alanem wole byc ostrożna

DSC_0949.jpgDSC_0950.jpgDSC_0951.jpgDSC_0952.jpg a to nasze wczorajsze zakupki :) czapka mnie powaliła na kolana:) a dla dziewczynek sa takie sweetaśne biedroneczki ,boskie poprostu:)

Beacia ja kupiłam bebilon dwa takei kartoniki malusie jak by co na 2karmienia będzie :p
podkłady tez mam te seni 5szt i 3 innej firmy .ale do szpuitala biore tylko 2szt jak cosik emek doniesie choc ja z tamtad zamierzam wyjsc po 12h:)

Ostatnia edycja:
maja16- o rany normalnie nie wiem co Ci zrobię za wystawianie takich cudownych ciuszków z disneya aż mi się przykro zrobiło, że takich nie mam :-p

Zobacz załącznik 491831Zobacz załącznik 491832Zobacz załącznik 491833Zobacz załącznik 491834 a to nasze wczorajsze zakupki :) czapka mnie powaliła na kolana:) a dla dziewczynek sa takie sweetaśne biedroneczki ,boskie poprostu:)

Beacia ja kupiłam bebilon dwa takei kartoniki malusie jak by co na 2karmienia będzie :p
podkłady tez mam te seni 5szt i 3 innej firmy .ale do szpuitala biore tylko 2szt jak cosik emek doniesie choc ja z tamtad zamierzam wyjsc po 12h:)

cudne:-) :-) :-)

Zanetka te ubranka z 2i 3 fotki kupiłam w lidlu ,może i u Was takie będą .i widze z enei tylko ja zakochana po uszy w disneyowskich ubrankach!!!:) ostatnio tak wspominaliśmy z emkiem zobaczcie na te thomasy,carsy, boby ,i wsyztskie inne bajki moda przechodzi a kubuśi miki już tyle pokoleń i dalej są super:)

20x15
czyżbyś duży potrzebowała na wielo???

moja mama gdzieś upolowała taki wielki
więc zapytam czy nie ma jeszcze jakiegoś zbędnego w niedzielę ;)

Nie duży potrzebuję do lekkich zabawek, które walają się wszędzie, a tak będą uporządkowane i da się to zawiesić na jakimś gwoździu eleganckim.

20 x15 to troszkę mi mało, ale pytaj pytaj mamę o ten duży :-D

reklama
Zobacz załącznik 491831Zobacz załącznik 491832Zobacz załącznik 491833Zobacz załącznik 491834 a to nasze wczorajsze zakupki :) czapka mnie powaliła na kolana:) a dla dziewczynek sa takie sweetaśne biedroneczki ,boskie poprostu:)

super

szukam tych podkładów hartmanna ale nie wiem jaki rozmiar zamówić i gdzie najtaniej ;)

Do góry