Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja mam wrażenie że ciągle o czymś zapomniałam - w sensie kupić np jakiś bardzo ważny kosmetyk, coś takiego super niezbędnego. I tak schizuje co jeszcze co jeszcze![]()
No to jak masz taką rozbieżność rozmiarową to na pewno.na szczescie nie mam w ogole malych rozmiarow, za to jestem obdarowana ciuszkami do 24 miesiecy , wiec moze sie uda po razie zalozyc![]()
A ja po kąpieli to wycieram ręcznikiem i tyle, w przypadku Ady. Oliwkę mam, używam raz w tygodniu, bo termin ważności jakiś tam jestpo kapieli wystarczy balsam/oliwka a do kąpieli też wystarczy nawet samą wodą obmywać czy jak ktoś woli mydełko/płyn...
a to moje dzisiejsze zakupy....
-Dziewczyny powiedzcie mi zebym sie juz opanowala.... to juz jest u mnie zakupocholizm... Juz to widze zamiast sobie cos kupic teraz moja malutka bedzie na 1 miejscu... juz sama zdaje sobie sprawe ze mam zaduzo rzeczy ,ale jak widze te wszystkie slicznosci to az musze cos dokupic.... Ale mam kolezanke ktora ma termin na listopada-to potem jej podaje... ma ciezka sytuacje finansowa wiec aby bedzie pozytek z tych moich nadplanowych zakupow... ;-)
Zobacz załącznik 491911Zobacz załącznik 491912Zobacz załącznik 491913Zobacz załącznik 491914Zobacz załącznik 491915Zobacz załącznik 491916
a ja mam wrażenie że ciągle o czymś zapomniałam - w sensie kupić np jakiś bardzo ważny kosmetyk, coś takiego super niezbędnego. I tak schizuje co jeszcze co jeszcze![]()