reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Wczoraj przyszedł mój zakup:
KUBUŚ DISNEY POŚCIEL 5-EL. 90 x 120 BAJKOWY WYBÓR (2546466976) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nr22
Powiem Wam że jest prześliczna, dużo ładniejsza niż na zdjciach i taka pożądna:tak:

śliczna:):)

przyszły mi staniki w końcu dobrze dobrane do mojego rozmiaru jesssuuuuu jak mi w nich dobrze w końcu sibie dobrałam :-D - to był jakiś koszmar - a mam rozmiar 75E :szok: zamówiłam o tu Naturana Polska sp. z o.o. później sobie pozamawiam jeszcze jakieś majtasy wyszczuplające :p

no wlasnie byłam ciekawa czy są fajne te biustonosze:)

rewelacyjne zakupki

dziewczyny super zakupki :))))))))))))))

ja mam nosidło podaegi zakupiłam za koszt materiału
chustę elastyczną dostałam
tkaną nati zakupiłam

wreszcie zmobilizowałam się i zrobiłam parę fotek zdjęć
ubranka wszystkie dostałam

Zobacz załącznik 491136Zobacz załącznik 491137Zobacz załącznik 491138Zobacz załącznik 491139Zobacz załącznik 491140Zobacz załącznik 491141Zobacz załącznik 491142Zobacz załącznik 491143Zobacz załącznik 491144

a gdzie można kupić fajne zawieszki do samochodu typu "baby on board" :oo::oo: przegladałm allegro, ale nic tam ciekawego nie ma jak dla mnie :sorry:

sliczne ciuszki:)

Stokrotka, ja teraz kupiłam w jakimś sklepie, za 20centów dwie sztuki, takie żółte:-), ale dla Kacka miałam taką fajną magnetyczną, z Allegro, którą jak gdzieś jechałam to przyczepiałam do karoserii samochodu. Boska była, byłó na niej zdjęcie Kacka, i napis Uwaga! W samochodzie jedzie Kacperek! Ale teraz próbowałam znaleźć i nie mogę, ciekawe gdzie jeszcze takie robią? Ale są takie, też fajne:happy:http://allegro.pl/dziecko-w-samochodzie-ze-zdjeciem-dziecka-i2558565158.html
Doti śliczne ciuszki, i suszarkowo widzę tak ja wstawiłaś:-D
Zanetka pościel urocza!
Martusia, no patrz, a ja zapomniałam o termometrze do wody! dzięki za przypomnienie!

mam pytanko
gdzie przechowywać brudne pieluchy jednorazowe???
chciałabym uniknąć wstawiania kosza
myślałam raczej o jakimś worze :)

pudełka zakupiłam w leroy za niecałe 10zł, zakupiłam sobie też płatki kosmetyczne wielorazowe

2012-08-14_18-52-35_796.jpgZobacz załącznik 491421

te zabaweczki i skarbonkę dostałam
już zbieram kasiorkę do niej

2012-08-14_18-51-41_99.jpg2012-08-14_18-52-04_192.jpg2012-08-14_18-52-29_600.jpg

do_ti super ta skarbonka:D
Pieluszki jednorazowe mam plan wyrzucać do kosza bio (który stoi w kuchni) mam jednorazówki, które podlegają biodegradacji:) Do wielorazówek kupiłam szczelnie zamykane wiaderko Wiaderka Tots Bots bo jednak wielo troszkę "pachną" i ten kosz będzie musiał stać w łazience.

Doti skarbonka i osioł zajefajniusieńkie!!! ja pieluszki planuje wyrzucac do kosza na pieluszki Opinie o Sangenic Nursery Essentials, pojemnik na zużyte pieluchy Tommee Tippee - bangla.pl mielismy go nie kupować bo kupiłam jednorazowe woreczki i planowałam pakowac nei mile zapachy do woreczka i glownego kosza w kuchni bo i tak 2razy dziennie wynosimy smieci ,no ale dostalismy ten kosz od sasiadki wiec zostalo zakupic wklady i problem nie milych zapachow mamy z głowy:)

reklama
Do góry