reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Bunny, fajny ten wózek. O takim właśnie myślałam. Ja też nie wiem tak naprawdę jak wybierać wózek, co jest ważne. Nie wiem też do jakiej kwoty jest sens wydawać na wózek, bo są też wózki za 5 tysięcy, ja bym chciała wydać najwyżej 2 tysiące. No i nie wiem czy lepszy jest taki 3 w jednym czy lepszy jest osobny - gondola i spacerówka oddzielnie. Bo słyszałam że jak taki wszystko w jednym się zepsuje, to nie masz ani gondoli ani spacerówki. Tylko czy znowu te wózki aż tak się psują?

Nagapalma jak możesz to popraw link bo nie można wejść na niego.

Beacia mam tej chwili cos podobnego i Ci powiem ze lepiej kupować cos z skrętnymi kołami. Nie idzie tego prawadzic jak sie przeklada rączkę do tylu.

Bunny ja ten dostałam od teściowej,czyli tak jak Ty:-D
Ze skrętnymi kołami napewno by był lepszy ale nie będę już inwestowac w następny wózek.Będzie taki jaki jest.Z kaską w najbliższym czasie będzie krucho bo mam troche długów a i kilka większych imprez nam się szykuje tak więc wózeczek stary zostaje.
Ten co wsawiałas fajny i cena przystępna:tak:

Palemce chyba o taką bryke chodzi Sola - Mamas & Papas
śliczny tylko małe kółka:( ale kązda z nas bedzie dobierac wozeczek do swoich potrzeb:) my chyba kupimy 2:) jeden zostawimy w Pl a jeden tutaj ,tzn pierwszy kupimy gondolke i spacerowke a drugi juz tylko spacerowke ,bo u nas problem byl by taki jak polecimy do pl to tak my fotelik , wozek 2duze bagaze 2 male i jeszcze kierowca wiec musieli by po nas busem jezdzic albo z przyczepka:) a tak jeden tanszy kupimy i zostawimy w pl a drugim bedziemy tu smigac na codzien:)

Beacia kłania sie moje czytanie ze zrozumieniem :p Ciąża ze mnie bezmozgowca zrobiła. Zobaczyłam link i myślałam ze chcesz go kupić.
Ja jak zobaczyłam teściowa z tzn wozkiem to miałam ochotę po niej nim przejechac i to nie jeden raz. Jeszcze tydzień wcześniej rozmawialiśmy ze nam doloza do wozka w ramach prezentu na chrzciny a tu zonk.

Mąż mnie przekonał i zostajemy przy tym wozku co jest. Kaske przeznaczymy na co innego bardziej potrzebnego.

I ja tak własnie rozmyślam że wózek jest,łóżeczko,bujaczek,oddzielna spacerówka mała tez,monitorek oddechu mam więc cosik fajnego na to konto kupie co by mi życie z bąbelkiem ułatwiło:tak:a co to pomyśle jak się ociepli i długi pospłacam,zreszto jakies fajne bajery to i po porodzie jeszcze zdążę kupic;-)

reklama
hehehe fajnie laski macie że macie już duużo rzeczy po straszych brzdącach:) my zaczynamy od 0,choć i tak się cieszę :) od kiedy się staraliśmy o dzidzie to miała swoją skarbonke i wrzucamy tam jakieś pieniądze a czesto zdarza sie ze nawet i po 20 ,50 więc liczę że troszke sie tam nazbierało i bedzie na gadzety dla dzidziusia:)

Do góry