reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
FASOLKA dokładnie w lumpkach masz firmowe ciuchy next itd.i one są dużo lepsze niż te zwykłe ciuszki niefirmowe...pomimo że już noszone...ps.ja tak samo wyprawka od zera...

Ja mam praktycznie wszystko po corci, jesli bedzie chłopiec to trzeba będzie dokupić troszke chłopiecych ubrań ale pewnie kupie uzywane albo naciagne moja mame ktora uwielbia wydawac kase na wnuczkę wiec na wnuczka pewnie tez bedzie chciała troche wydac :-)

dziewczyny wystawiłam aukcję z ubrankami po mojej córce, może któraś zainteresowana
wink2.gif
biggrin.gif
?????

BAJECZNY ZESTAW DLA MAŁEJ DAMY 0 - 24 M. GRATISY!! (2148191992) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja nie rozumiem tego dlaczego nam tu linki wklejacie jak my z płcia to nie wiemy jeszcze a bo niby skąd??tylko liczne jak juz osoby moga się dowiedziec ale tego też nie na 100 % gdyż wiaodmo ze 13 tc na płec no różnie bywa i watpie że ktoś będzie kompletować typowo wyprawke do płci...no chyba ze się myle?

Bunny mi się podoba. I fajne kolorki ma do wyboru. Ale to moja opinia i to taka wzrokowa. Jestem w pierwszej ciąży i nie wiem na co należy zwracać uwagę przy wyborze wózka.

reklama
Demetrios ja wiem tylko ze wozek powinien mieć skretne pompowane koła.
Niestety zakup pierwszego wozka dla Patryka mnie ominął wrrr za sprawa teściowej wrrr ktora kupiła wozek jakiś abdar czy cos chodź wiedziała ze mam inny upolowany. Ten mi sie spodobal ładne ma kolory i cenę ale pewnie mój mezulek sie nie zgodzi. Już słyszę w głowie jak steka masz wozek w dobrym stanie to nie wymyślaj

Do góry