reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Nooo w koncu fotki ciuszuków;))sliczności;))

KASIECZEK a u ciebie to tak chłopięce ciuszki a nie boisz się ze czasem córcia i co wtedy z nimi?

reklama
Patrysia, w moim odczuciu większość jest miarę neutralna- zawsze można dodać różowe dodatki;) nie jestem zwolenniczką ubierania dziewczynek od stóp do głów na różowo;) a szczerze mówiąc tak ja jak większość rodziny obstawia chłopca;)

Tzn ja też nie tylko róż ale ogólnie na pewno jak dziewczynka to typowo dziewczęco:))tak samo teraz chłopczki moje ubieram typowo chłopięco;))

Jeszcze przyjdzie czas na typowo chłopięce lub dziewczęce ubranka. Niestety tak jak większości mam-debiutantek trudno mi się oprzeć tym maleńkim ciuszkom:)

Fasolka ten pajacyk z tygrysem jest boski!!! jak ja kocham ubranka Disneya! oj kocham sama mam kilka koszulek i jedną bluzę za którą zjeździłam cały Wrocław w jej poszukiwaniu :)
Kasiaczek śliczne zakupki :) ale fajnei dziewczyny rozkecają się z zakupami :) z takich chłopczykowych to tylko kombinezonik niebieski ale dokładasz różową czapeczkę i już jest dziewczynkowy :) zresztą lepiej ubrać dziewczynce cosik niebieskiego niż chłopca w bluzeczkę różową z kwiatkami :)śliczne zakupy ja sie swoich nie moge doczekac a na allegro bym chetnie pokupowala ale nim mi je przywiezie mama to juz zapomne i bede dalej kupowala :(
Martusia Czerwona bluzka ciążowa z serduszkiem
Bluzka ciążowa z zegarem

heheh ja myślałam że tylko ja mam taką manię :) ale dobrze ze nei jestem sama ,jak widzę jakieś ubrania z disneya to nie myśle ile kosztują i czy mi sie przydadza tylko kupuję :) i przyznam Wam się ale już kupiłam kiedyś dawno temu taki śpiworek z Kubusiem heheheh troche kasy dałam ale nie mogłam się oprzeć :) jak go odnajdę to wkleję fotkę:) będzie miał dizidziuś do wózka czy fotelika:)

reklama
Do góry