reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

ojoj właśn ie wróciłam z Rossmanna z koleżanką. Ponieważ mamy kawał drogi to nie robimy zakupów na raty tylko jednorazowo wykupiłyśmy cały zapas na dzisiejszy dzień heheheheeh, ale już zdechnięta jestem :eek:

reklama
Jeśli chodzi o ręczniki dla maluchów, to myślę, że nie kapturek jest najważniejszy. Ja akurat miałam taki ręcznik dla Starszaka i długo go używałam (juz nie nadaje się do Małego). Mi było wygodnie, bo jak położyłam niemowlaka na nim to można go było tak fajnie owinać i wytrzeć. Ale to chyba zasługa tego, że te ręczniki są kwadratowe. No ale fakt tak samo wytrze się dzieck w prostokątny. W sumie to może kupuje się takie rzeczy po prostu dla wygody.

Dziewczyny a te karty z Rossmanna to jeszcze wydają, co trzeba zrobić, żeby ją dostać?

anmika karty odbiera sie w Rossmanie, i potem rejestruje przez neta ale już na dziecko, które jest na swiecie (ja zrobiłam myk i wpisałam datę rok wcześniej);-)

miq dzięki za info. A cały czas te karty wydają, czy tylko do kiedyś? Sami dają, czy trzeba się upomnieć? Tak pytam, bo teraz nie bardzo mam jak jechać do Rossmanna, ale może szwagierę bym wysłała.

Amnika mnie akurat sie pani w kasie zapytała czy mam juz taka karte i mi dała,ale to pewnie zalezy od kasjerki czy jej sie chce proponowac.
Ja w rosmanie moze bede dopiero w niedziele,mam nadzieje ze sie promocja na pampki nie skończy.Wczoraj były w tesco w tych wielkich pudłach ale 2 nie było.
Jak narazie mam paczke 1 pampersa i paczke 2 dada,ale chciałabym jeszcze 2 pampkowe kupic.Jedynek juz nie kupuje bo jak ma byc klopsik to w 2 od razu

Pauline super spanko, takie landrynkowe!!!
Ja używam ręcznik z kapturkiem, z tym, że teraz zakładam Kacusiowi po kapaniu na główkę, i owijam jeszcze dużym drugim i tak biegnie do pokoju, a to dlatego, że ten z kapturem sięga mu do do dupki:-) Adolince już też kupiłam, oczywiście biało różowy a co:-D
Oglądałam pampersy w sklepie, i zauważyłam, że teraz są jeszcze jakieś droższe białe, a co to za cudo?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry