reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Jasminum ja mialam 3 opakowania... zużyłam jedno...bo potem przeszlam na wygodne podpaski...dlatego teraz zakupiłam jedno opakowanie :tak:jakby coś moja mama mi przywiezie:tak:

Do_iT czy Ty się moze dowiadywałaś o szpital w Bogucicach?? czy cos trzeba brać... bo nie mam czasu tam jechac :p

reklama
a ja nie mam jeszcze spakowanej torby ani dla siebie a ni dla baby i w ogóle nic nie mam oprócz tych ciuszków dla maleństwa :no:
jakoś nie moge się zebrać na te zakupy, nawet wózka jeszcze nie mam :no: ani łóżeczka...

Mnie po cc zalało jak wstałam pierwszy raz ze musiałam wezwać położną aby mi pomogła :0 na podłogę nieźle poleciało a ja stałam nie wiedziałam co robić bo i też rana nieźle bolała :/

dziewczyny macie jakies dobrej firmy majkti jednorazowe? bo ja ostatnio kupiłam takie w aptece i w nogach nie weszłam... mama kupiła mi rozmiar XL i weszlam za to na tyłku byly tak luźne, ze szok...proszę o linki:D

Ka też gacie kupiłam rozmiar M no chudzina jestem i co, na udo mi nawet nie weszły a co dopiero na tyłek. To były takie jednorazowe, chyba z Baby Ono. Teraz będę musiała jakieś inne kupić, i chyba te z siateczki, bo się rozciągają, nie to co tamte.

Z tego wszystkiego przymierzyłam swoje majtole babyono ale weszłam w M-ki:D ale chyba siateczkowe byłyby lepsze. a tak w ogóle ile takich jest potrzebne?

Ostatnia edycja:

Pajkaa ja mialam jedne i drugie. Praktycznie niczym sie nie różnią. Ja je polecam bo naprawde super mi sie sprawdziły w szpitalu. Dziewczyna która ze mna leżała na sali miala te jednorazowe i na nie narzekala cos nie chcialy sie na pupie trzymać

Mantezowa wlasnie tamte latąly na tyłku... szaqlu mozna bylo dostac bo podkładu nie trzymaly... to super kupie te drugie:)

reklama
Pajka ja zamówiłam te z seni rozmiar xl bo bałam sie ze moze w mniejsze nie wejde ale te siatkowe to i ciut za duze powinny sie tyłka trzymac.Czekam az mi przysla i od razu zamierzam przymierzyc co by nie było lipy jak ostatnio.Tez miałam zonka bo zakładam w szpitalu własnie takie jednorazowe baby ono i ledwo wcisnełam.Mezo jechał do sklepu po takie siateczkowe
O takie tym razem zamówiłam.
http://allegro.pl/show_item.php?item=2450268042

No i kurier mi dzis przywiózł posciel i dodatki do łóżeczka,na podusi rogalu juz się wyleguje:))))

Ostatnia edycja:
Do góry