reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Jasminum ja mialam 3 opakowania... zużyłam jedno...bo potem przeszlam na wygodne podpaski...dlatego teraz zakupiłam jedno opakowanie :tak:jakby coś moja mama mi przywiezie:tak:

Do_iT czy Ty się moze dowiadywałaś o szpital w Bogucicach?? czy cos trzeba brać... bo nie mam czasu tam jechac :p

reklama
a ja nie mam jeszcze spakowanej torby ani dla siebie a ni dla baby i w ogóle nic nie mam oprócz tych ciuszków dla maleństwa :no:
jakoś nie moge się zebrać na te zakupy, nawet wózka jeszcze nie mam :no: ani łóżeczka...

Mnie po cc zalało jak wstałam pierwszy raz ze musiałam wezwać położną aby mi pomogła :0 na podłogę nieźle poleciało a ja stałam nie wiedziałam co robić bo i też rana nieźle bolała :/

dziewczyny macie jakies dobrej firmy majkti jednorazowe? bo ja ostatnio kupiłam takie w aptece i w nogach nie weszłam... mama kupiła mi rozmiar XL i weszlam za to na tyłku byly tak luźne, ze szok...proszę o linki:D

Ka też gacie kupiłam rozmiar M no chudzina jestem i co, na udo mi nawet nie weszły a co dopiero na tyłek. To były takie jednorazowe, chyba z Baby Ono. Teraz będę musiała jakieś inne kupić, i chyba te z siateczki, bo się rozciągają, nie to co tamte.

Z tego wszystkiego przymierzyłam swoje majtole babyono ale weszłam w M-ki:D ale chyba siateczkowe byłyby lepsze. a tak w ogóle ile takich jest potrzebne?

Ostatnia edycja:

Pajkaa ja mialam jedne i drugie. Praktycznie niczym sie nie różnią. Ja je polecam bo naprawde super mi sie sprawdziły w szpitalu. Dziewczyna która ze mna leżała na sali miala te jednorazowe i na nie narzekala cos nie chcialy sie na pupie trzymać

Mantezowa wlasnie tamte latąly na tyłku... szaqlu mozna bylo dostac bo podkładu nie trzymaly... to super kupie te drugie:)

reklama
Pajka ja zamówiłam te z seni rozmiar xl bo bałam sie ze moze w mniejsze nie wejde ale te siatkowe to i ciut za duze powinny sie tyłka trzymac.Czekam az mi przysla i od razu zamierzam przymierzyc co by nie było lipy jak ostatnio.Tez miałam zonka bo zakładam w szpitalu własnie takie jednorazowe baby ono i ledwo wcisnełam.Mezo jechał do sklepu po takie siateczkowe
O takie tym razem zamówiłam.
http://allegro.pl/show_item.php?item=2450268042

No i kurier mi dzis przywiózł posciel i dodatki do łóżeczka,na podusi rogalu juz się wyleguje:))))

Ostatnia edycja:
Do góry