kaska31
Fanka BB :)
Dziewczyny czy juz torby do szpitala macie spakowane czy nie?:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, że zakupy nie są najważniejsze, ale wszystko z myślą o dzidziusiu, no i pozwalają choć na chwilę zapomnieć o zmartwieniach i ciążowych dolegliwościach ;-)
My dziś kupiliśmy pieluszki wielorazowe, mam nadzieję, że będziemy zadowoleni, my i Hania Do tego wkłady z mikrofibry i pojemnik na zużyte pieluszki (zamykany )
A wcześniej piżamkę do karmienia szlafroczek z kapturem (z których już zdążyłam w szpitalu skorzystać ...)
Zobacz załącznik 480385Zobacz załącznik 480394Zobacz załącznik 480395Zobacz załącznik 480383Zobacz załącznik 480396Zobacz załącznik 480397
Dziewczyny czy juz torby do szpitala macie spakowane czy nie?:-)
Alebur podaj linka do łóżeczek
Patrysia mnie to brzydzi i koniec, pewnych rzeczy nie przeskoczę
jak mam inne wyjście to korzystam
ja dzisiaj kupię wszystko do szpitala dla siebie i maluszka, a w zasadzie to bardziej dla siebie no bo maluszek to tylko cyca będzie potrzebował nie? torbę to bym chciała jednak taką lepszą, widziałam takie z przegródkami żeby wszystko łatwo można było znaleźć i potem do wózka czy podróży też się przyda:
WIELOFUNKCYJNA TORBA Z WYPOSAŻENIEM 1117 - BABYONO na Bazarek.pl
dziewczyny, czy po cesarskim cięciu majtki poporodowe też się przydają? bo ja prawie na pewno będę mieć cc chyba że się zdarzy cud i na porodówce łożysko w magiczny sposób się podniesie więc nie wiem czy te majty w ogóle kupować i ile sztuk.