reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Beacia zakupy boooskie !!!
Axarii taką samą huśtawkę tzn tej firmy tylko z napędem hybrydowym kupiliśmy znajomym jak się Maluszek im urodził i byli baaaardzo zadowoleni a Mały najbardziej!!!:)
Gorgusia dzieki właśnei za tego bloga bo właśnei z niego wyczytałam ze nei warto wrzucac tyle kasy w te kosmetyki jak tam tyle chemii:) wiec wielkie dzieki !!!

reklama
axarai tez bede miala ta rozowa hustawke z Brights stars ;-)chociaz nie wiem czy hustawke czy lezaczek?... bo to bedzie prezent od siostry;-) Siostra obiecala mi ze jak urodze to mi kupi....
Ja jej tylko linki podsunelam i ze ma byc rozowa-
Obojetne mi co kupi;-) .......i z hustawki i z lezaczka sie uciesze ;-)

Kasieq ja juz zakupilam kosmetyki:tak: wlasnie z Hipp-a:-)

Pauline my myslelismy o xlanderku xa bardzo mi si epodobal ale zrezygnowalismy bo ja chce spacerowke przekladana,
Doti wlasnei tez myslalam zeby kupic takie wkladki chlodzace ,
no i nadal mam problem laktatorowy:( tomy tipe czy medela?? na ten drugi szkoda mi troche kasy ale boje sie ze bede zalowala a jutro musze kupic bo sa promocje u nas choc cenowo porownywalne do pl a nawet troszke drozsze ale chodzi mi o to ze jak cosik to tutaj bym miala gwarancje:( i co wybrac??

Pauline ja się zastanawiałam na x-landerem lub mutsy, stanęło na mutsy, ale x-lander mi się też podobał :)
Przy czym zaznaczam, że ja skupiłam się na gondoli, bo kupuję osobno gondolę, fotelik a na wiosnę spacerówkę taką lżejszą bo te w 3w1 mi nie podchodzą i nawet odpuściłam sobie oglądanie ;) skupiłam się na gondolkach.
Ja swoj mutsy kupiłam używany, widziałam też fajnego x-landera, to moim zdaniem dobra opcja, bo przecież taki wóżek był używany max poł roku pewnie :D

reklama
ja tez ciagle przeglądam wózki... tako jumper i cativia podobają mi sie ale podobno są bardzo ciezkie... x-lander xa fajnie wygląda, ogolnie jest polecany ale ostatnio cos mi sie w nim nie podoba, moze wlasnie to buuum na niego... kolejne moje typy to Jedo fyn 4ds, Mutsy 4rider lub transporter... jeszcze zerkam sobie na marke Colleto a z polskiej pólki Tutek grander- tez czytałam dobre opinie:)

Do góry