reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Beacia zakupy boooskie !!!
Axarii taką samą huśtawkę tzn tej firmy tylko z napędem hybrydowym kupiliśmy znajomym jak się Maluszek im urodził i byli baaaardzo zadowoleni a Mały najbardziej!!!:)
Gorgusia dzieki właśnei za tego bloga bo właśnei z niego wyczytałam ze nei warto wrzucac tyle kasy w te kosmetyki jak tam tyle chemii:) wiec wielkie dzieki !!!

reklama
axarai tez bede miala ta rozowa hustawke z Brights stars ;-)chociaz nie wiem czy hustawke czy lezaczek?... bo to bedzie prezent od siostry;-) Siostra obiecala mi ze jak urodze to mi kupi....
Ja jej tylko linki podsunelam i ze ma byc rozowa-
Obojetne mi co kupi;-) .......i z hustawki i z lezaczka sie uciesze ;-)

Kasieq ja juz zakupilam kosmetyki:tak: wlasnie z Hipp-a:-)

Pauline my myslelismy o xlanderku xa bardzo mi si epodobal ale zrezygnowalismy bo ja chce spacerowke przekladana,
Doti wlasnei tez myslalam zeby kupic takie wkladki chlodzace ,
no i nadal mam problem laktatorowy:( tomy tipe czy medela?? na ten drugi szkoda mi troche kasy ale boje sie ze bede zalowala a jutro musze kupic bo sa promocje u nas choc cenowo porownywalne do pl a nawet troszke drozsze ale chodzi mi o to ze jak cosik to tutaj bym miala gwarancje:( i co wybrac??

Pauline ja się zastanawiałam na x-landerem lub mutsy, stanęło na mutsy, ale x-lander mi się też podobał :)
Przy czym zaznaczam, że ja skupiłam się na gondoli, bo kupuję osobno gondolę, fotelik a na wiosnę spacerówkę taką lżejszą bo te w 3w1 mi nie podchodzą i nawet odpuściłam sobie oglądanie ;) skupiłam się na gondolkach.
Ja swoj mutsy kupiłam używany, widziałam też fajnego x-landera, to moim zdaniem dobra opcja, bo przecież taki wóżek był używany max poł roku pewnie :D

reklama
ja tez ciagle przeglądam wózki... tako jumper i cativia podobają mi sie ale podobno są bardzo ciezkie... x-lander xa fajnie wygląda, ogolnie jest polecany ale ostatnio cos mi sie w nim nie podoba, moze wlasnie to buuum na niego... kolejne moje typy to Jedo fyn 4ds, Mutsy 4rider lub transporter... jeszcze zerkam sobie na marke Colleto a z polskiej pólki Tutek grander- tez czytałam dobre opinie:)

Do góry