reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Hejka dziewczyny, ja Was tak czytam do "daleko w polu" jestem z zakupami dla maleństwa czy siebie. W piątek zakupiłam pierwsze bodziaki i pajacyki w smyku i czekam na dostawę. W ogóle to w Smyku jest promocja, ale jak tak oglądam to teraz chyb wszędzie te promocje: w 5 10 15 i endo też są.
A poza tym cały czas ślęczę nad wózkami i nie mogę się zdecydować, a chciałabym już. Ostatnio wpadły mi w oko wózki Tako, ale konkretnie nie wiem który: Laret, Warrior czy Captiva. W sumie to różnią się niewiele i wszystkie mają niestety jedną wadę - są ciężkie. A ogólnie macie dziewczyny jakieś opinie na ich temat?
Teraz jeszcze znalazłam taki wózek
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: NAVINGTON Cadet (3w1) 2012/2013 wózek głęboko-spacerowy skórzana rączka i pałąk! + fotelik Maxi Cosi CITI
też fajny i lżejszy, ale znów koła przednie są piankowe a nie pompowane. Czy te piankowe są gorsze, bo mi się tak ciągle wydaje.
Tyle jest tych wózków, wybór ogromny ale w każdym coś jest nie tak, albo ja wymyślam. Chciałabym cudo ale niedrogie. Czy tylko ja mam taki problem???:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Nagapalma kosz fajny, myślę, że spokojnie pościel wykombinujesz :D
Anmika ja nie widzę wielkiej różnicy w piankowych z pompowanymi, ja planuje piankowe, byle skrętne, bo jednak jak jeździłam na sucho to skrętne :) w pompowanych przeraża mnie ich pompowanie :D

Dziewczyny zostało mi kupić skarpetki :D ja nie ogarniam rozmiarów, jesteście w stanie mi to objaśnić lub powiedzieć jakie Wy kupujecie? :D
13/15 to najmniejsze? Skarpety chłopięce 3-pack, rozmiar 13/15 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com :D
a może lepiej 16/18? :))))

O to nasze zakupy dla maluszka:)ubranko kupił mąż:)

Załączniki

• 2012-06-25 12.00.25.jpg
    2012-06-25 12.00.25.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 51
  • 2012-06-25 12.03.16.jpg
    2012-06-25 12.03.16.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 55
  • 2012-06-25 12.03.58.jpg
    2012-06-25 12.03.58.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 39
już nie wiem, który wątek jest bardziej zakupowo-dzieciowy, bo moje zakupy są obecnie głównie dla Maluszka :D
w każdym razie mamy wózek! hurra, wylicytowałam Mutsy ♥ muszę go tylko odebrać i schować na najbliższe 2 miesiące :D

Nagapalma kosz fajny, myślę, że spokojnie pościel wykombinujesz :D
Anmika ja nie widzę wielkiej różnicy w piankowych z pompowanymi, ja planuje piankowe, byle skrętne, bo jednak jak jeździłam na sucho to skrętne :) w pompowanych przeraża mnie ich pompowanie :D
A ja właśnie przeczytałam parę opinii w necie o wózku Navington Cadet i narzekają na te piankowe koła. Koleżanka mówiła, że się odduszają, tzn jak najedzie się na jakiś kamień czy coś to powstaje trwałe wgniecenie, ale nie wiem czy to ma na coś wpływ? Ja dla starszaka miałam z pompowanymi i żadnego problemu z pompowaniem nie było, a w ogóle bardzo rzadko pompowaliśmy, może parę razy? I zawsze jakoś tak mi się wydawało, że te wózki z tymi kołami są najstabilniejsze i najwygodniejsze dla dziecka w trakcie jazdy. Może się mylę, bo nie mam właśnie doświadczenia z piankowymi.

Szczerze mi się tez trochę miesza...mysle ze w watku "WYPRAWKA"tam pokazywac wszelkie zakupy dotyczace dzieci a tutaj tylko nasz emamusiowe...bo zrobiło sie tak ze tu i tam to dzieciowe zakupy czyt.dwa wątki na jeden ten sam temat...taki bałagan sie zrobił moim zdaniem...

reklama
pauline cudeńka:-)

Ja wczoraj z apteki internetowej,zamówiłam podkłady poporodowe,podpaski,wieksze,mniejsze,tych gigantów nie było wiec jeszcze dokupie,lactacyd,małemu i Alankowi z emolium,balsamiki ,kremiki i żele do kąpieli,przy okazji femibionik,nospe,magnez.
weronka jeszcze raz dzieki za tego linka emolienty maja naprawde w super cenach
Dzis planuje wreszcie wybrac posciel,tylko zastanawiam sie czy konkretne elementy czy zestaw.

Do góry