reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

a ja się właśnie zastanawiam czy w ogóle kupować ten leżaczek bujaczek? :))) w sensie jak się to sprawdza :D?
bo ten i Palemki cuuuudny będzie, zresztą Jasminum też, ahhh nie wiem :)

reklama
Mi sie przydał bardzo:)dziecko mogłam brac ze sobą czy to do kuchni czy łazienki :)bujanie usypiało dziecie(chociaż Alanek taki kochany z enawte jak na przewijaku leżało czy macie to zasypiało hehe samo od siebie) a jak wieksze dzieice to się bawiło zajmowało sobie czas w nim :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja sobie bez leżaczka- bujaczka nie wyobrażam,ale czasem wystarczy ten pierwszy fotelik samochodowy bo niektore z nich maja funkcje bujania, namsie udalo za darmo zalatwic za darmo uzywany bujaczek ze strony www.tablica.pl warto tam zagladac jak ktos szuka uzywek.

A co do wozkow wczoraj przy okazji wizyty u lekarza widzialam wozek, ktory wystarczy pchac doslownie jednym palcem i kosztuje bardzo malo w porownaniu do innych, moze komus sie przyda ten link:

MAKALU 4 WÓZEK WIELOFUNKCYJNY QUATRO CZĘSTOCHOWA (2413721265) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

dzisiejsze zakupy ,,, 1.jpg2.jpg3.jpghustawka od Dory.jpgA taki lezeczek-hustawke kupi mi 2-ga siostra :) Ja to mam kochane siostry co nie :)

Jasminum,Palemka-wszystko super!

A co do wozkow wczoraj przy okazji wizyty u lekarza widzialam wozek, ktory wystarczy pchac doslownie jednym palcem i kosztuje bardzo malo w porownaniu do innych, moze komus sie przyda ten link:

MAKALU 4 WÓZEK WIELOFUNKCYJNY QUATRO CZĘSTOCHOWA (2413721265) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tak jak pisałam wcześniej, ja wózki firmy Adamex bardzo polecam (Makalu jest produkcji właśnie tej polskiej firmy). Osobiście niedawno nabyłam inny model (Quatro 4) tez za niewielkie pieniążki i jestem super zadowolona!!:tak: Super wykonanie przede wszystkim, funkcjonalność no i piękna prezencja :)

u nas leżaczek-bujaczek się sprawdził..póki młody nie był przemieszczający się zawsze to było chwilowe oderwanie się od leżenia na macie:-)

co do gondoli to nie wiem w cm ile mają gondole ale polecam kupić możliwie największa i najgłębszą chociażby z tego względu że nasze dzieciaczki będą w niej leżeć zimą...a śpiworki, kombinezoniki troszkę zajmują. My mamy wózek bartatinę i ona ma całkiem sporą gondolę. Wiem, że jeszcze niektóre Emaljungi są ogromniaste:-)

reklama
Do góry