reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Tez juz o tym myslałam ze bałagan sie zrobił o tym samym piszemy w dwóch watkach,pamietam np ze poruszany był temat laktatorów ale gdzie to juz nie pamietam,a moze tak połączyc.No chyba ze wypali to pisanie w zakupowym o nas a wyprawkowym o dzieciach to by było gites

reklama
dziewczyny w takim bądź razie trzeba wątki połączyć bo ja juz też o tym myślałam... dwa takie same wątki tylko pod inną nazwą...

racja zrobil sie balagan wiec chyba lepiej te 2watki polaczyc,,,
na samym poczatku watek wyprawka przypominal naprawde to co powinno byc:tak:czyli lista potrzebnych rzeczy dla maluszka,a potem to juz tylko balagan- i sie stworzylo podwujne- mamy na zakupach:-D tak sie rozkrecilysmy :-D

Witam sie na tym watku po raz 1:-)
Wczesniej jakos balam sie kupywac cokolwiek Dzidzi ale po wczorajszej wizycie obiecalam sobie ze cos musze kupic zeby czasami na to popatrzec:-DNie znamy jeszcze plci wiec chodzilam po lumpkach i wzdychalam do rozowych sukienuszek i dzinsowych spodenek, poki co musialy mnie zadowolic ciuszki unisex ktore nie sa tak atrakcyjne jak juz dla wybranej plci.
I tak za jedyna 1 zl w lumpku kupilam pajacyk, wyglada bardziej na chlopca ale za zl nie moglam sie oprzec i w Pepco za 5,99 bodziak w kolorowe paseczki:-):-)
Zobacz załącznik 451331Zobacz załącznik 451333

super :)

ja też już zaczęłam kupować :)) to zakupy na allegro a 2 reklamówki stoją w domu :))
Zobacz załącznik 451769Zobacz załącznik 451770Zobacz załącznik 451771Zobacz załącznik 451772

super zakupy - szczególnie bujaczek

qrcze babka wysyła tylko do Pl a z pl druga paczke wyslac to juz koszt duzo wiekszy :( ale wlasnei nei wiem czemu rzeczy jak np wozki z USA sa do 25 kg a n apolski rynek produkcja jest tylko do 15kg!? dziwne to
dzieki za podpowiedz
:)Zobacz załącznik 451950to zdjecie tej poscielki czy myslicie ze dla dziewczynki tez bedzie pasowala??ehhh ale sie dzis ze mna macie :) jutro juz nei bede marudzila Wam bo emek w domu :)

piękny kolor i pewnie, że pasowałby dla dziewczynki

A to produkty zakupione w rossmanie
Babydream Comfort Classic - Chusteczki - 4x80szt - Chusteczki - Rossnet
Babydream - Piłeczka do zabawy dla dzieci - - Rossnet
Babydream - Extrasensitive - Delikatne chusteczki nawilżane dla dzieci - Chusteczki - Rossnet
JOHNSON’S Baby - Wkładki laktacyjne - Wkładki laktacyjne - Rossnet
Bielenda - Sexy Mama - Skuteczna kuracja na opuchnięte nogi - Pielęgnacja specjalistyczna - Rossnet
Babydream - Mleczko do ciała - Pielęgnacja specjalistyczna - Rossnet

reklama
Do góry