reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Weronkaz dzieki za namiar.Emolienty w super cenach a troche ich kupje dla Alana a za chwile i dla drugiego bedzie sporo trzeba.No i inne speczfiki tez fajne cenki:tak:

reklama
Ogólnie paietajcie o zasadzie im mniej kosmetyków tym lepiej:)czyli płyn oliwka czy balsam w zupełności wystarczy:)jak pupa git niczym nie smarujemy...

Ja musiałam smerfów oliwkować gdyż nieźle im skórka schodziła po porodzie...

Ale etż za długo nie można oliwkować gdyż już później pory zatyka...jednym słowem tak do 2 miesiąca maks a potem dac na luz ;)

Ja jeśli chodzi o kosmetyki to kupię BabyDream z rossmana. Mają bardzo dobre opinie i nie są drogie. Jeśli coś nie podpasuje to na Balneum się przezucimy.
Do pupy będzie zielony linomag i woda termalna przeciw podraznieniom.
Filtr kupię na pewno apteczny,ale jeszcze nie wiem ,której marki.
Do prania płatki mydlane.

Co do ciuchów to muszę jeszcze dokladnie przejrzeć rozmiary. I muszę poszukać czegoś fajnego na wyjście ze szpitala.

Fajne zakupy Pająka.
Babydoll- super siostra! Wielka pomoc z jej strony.

a to moje wczorajsze zakupy, ciekawe, jak się ten laktator sprawdzi 10.jpgdsc08218w.jpg

Jasminum ja też planuję kupić ten laktator :)
Śliczny bujaczek :)))

Gorgusia ja chyba też zakupię kosmetyki z rosmanna - babydream. Zdradzisz mi jakie Ty wybierasz? Bo z tego co wiem to jest seria niebieska, różowa i zielona. I co dokładnie zakupujesz?

Taki leżaczek dostaniemy od cioteczki naszej za tydzień LEŻACZEK BUJACZEK MAMAS PAPAS wibracje Peg Perego (2407154306) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., miałam kupowac z fisher price ,a le jak mam dostac za darmo, to po co kase wydawac :happy: i jeszcze matę edukacyjną z Fisher Price FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST K4562 HIT (2425003124) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. też za darmo :) ale nam ciocia prezentów sprawiła :)

A to sukienki mojej córci od innej cioci :
Zobacz załącznik 477010:-D

czy gdzieś w ogóle w jakimś sklepie sprzedają same wózki głębokie, gondole??? wszędzie są 3 w 1 a ja chcę samą gondole, wczoraj byłam w świecie dziecka, smyku, zajrzałam do kilku innych i wszędzie 3 w 1, nawet na allegro mało tego i nie można "zmacać", agrrr....

reklama
Do góry