reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
oo moja bratowa ma taki sam wózek i zadowolona jest, my też zdecydowaliśmy się na Tako ale model Laret

Jesli chodzi o pieluchy to ja na początek kupie jedynki z pampersów a potem przejde na rossmanowskie babydream. Przy pierwszym dziecku najbardziej zadowolona byłam z pampersów premium ale miałam tylko jedna paczke którą dostałam w prezencie. Potem szkoda mi było kasy bo sa bardzo drogie

Ja kupiłam pampersy 1 i pewnie przy pampersach zostaniemy.

Wczoraj mój M kupił Synkowi bluzę
IMAG0218.jpg

A dziś kupił coś dla mnie, bo nie mam już w czym chodzić

IMAG0222.jpg koszula bardzo leciutka i za połowę pupki
IMAG0223.jpgkoszulka bąbkowa ze ściągaczem
IMAG0224.jpgleginsy z kokardkami na dole :D

Właśnie, nie oglądaliśmy w sklepie, ale widziałam kilka razy ten model w wersji z gondola i spacerową na żywo z maluszkiem w środku. Na oko wydaje się być solidny. Od 3 miesięcy przeszukiwałam internet w poszukiwaniu opinii o tym wózeczku. Oczywiście nie jest doskonały, ale moje kryteria spełnia i do tego cena jest rozsądna w porównaniu z X-landerem, którego braliśmy na początku pod uwagę. Zawsze można sprzedać jeśli się nie sprawdzi. Zobaczymy:)

Gorgusia
super zakupki:)

Merlin pierwsze slysze, zeby pampers uzależniały skore:szok: my zaczynalismy od Pampers potem przeszlismy przez hugiess, dada, rossmanowskie i wrócilismy do Pampers i wg mnie są to najlepsze pampki...każdy pampek puchnie :-Dbo mocz sie zbiera, ale jedne są twarde , ze masakra a inne nie...

a co do pampersów to też są różne rodzaje, jakie się u Was sprawdziły?

u nas sie sprawdzily sleep&play jak byl młodszy a teraz kupujemy action baby:)

reklama
Merlin jak bedziesz kupowąła np proszki itd najlepiej kupować zawsze jednej firmy bo jak uczuli to nie bedziesz wiedziala co...co do smoczków wiesz nam moga sie podobac a Twoj smyku bedzie chcial taki za 2 zl :tak:ile ja butlki wyrzuciłam, pooddawałam smoczkow itd..:tak:

Do góry