reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
oo moja bratowa ma taki sam wózek i zadowolona jest, my też zdecydowaliśmy się na Tako ale model Laret

Jesli chodzi o pieluchy to ja na początek kupie jedynki z pampersów a potem przejde na rossmanowskie babydream. Przy pierwszym dziecku najbardziej zadowolona byłam z pampersów premium ale miałam tylko jedna paczke którą dostałam w prezencie. Potem szkoda mi było kasy bo sa bardzo drogie

Ja kupiłam pampersy 1 i pewnie przy pampersach zostaniemy.

Wczoraj mój M kupił Synkowi bluzę
IMAG0218.jpg

A dziś kupił coś dla mnie, bo nie mam już w czym chodzić

IMAG0222.jpg koszula bardzo leciutka i za połowę pupki
IMAG0223.jpgkoszulka bąbkowa ze ściągaczem
IMAG0224.jpgleginsy z kokardkami na dole :D

Właśnie, nie oglądaliśmy w sklepie, ale widziałam kilka razy ten model w wersji z gondola i spacerową na żywo z maluszkiem w środku. Na oko wydaje się być solidny. Od 3 miesięcy przeszukiwałam internet w poszukiwaniu opinii o tym wózeczku. Oczywiście nie jest doskonały, ale moje kryteria spełnia i do tego cena jest rozsądna w porównaniu z X-landerem, którego braliśmy na początku pod uwagę. Zawsze można sprzedać jeśli się nie sprawdzi. Zobaczymy:)

Gorgusia
super zakupki:)

Merlin pierwsze slysze, zeby pampers uzależniały skore:szok: my zaczynalismy od Pampers potem przeszlismy przez hugiess, dada, rossmanowskie i wrócilismy do Pampers i wg mnie są to najlepsze pampki...każdy pampek puchnie :-Dbo mocz sie zbiera, ale jedne są twarde , ze masakra a inne nie...

a co do pampersów to też są różne rodzaje, jakie się u Was sprawdziły?

u nas sie sprawdzily sleep&play jak byl młodszy a teraz kupujemy action baby:)

reklama
Merlin jak bedziesz kupowąła np proszki itd najlepiej kupować zawsze jednej firmy bo jak uczuli to nie bedziesz wiedziala co...co do smoczków wiesz nam moga sie podobac a Twoj smyku bedzie chcial taki za 2 zl :tak:ile ja butlki wyrzuciłam, pooddawałam smoczkow itd..:tak:

Do góry