reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

ja też chce karmić piersią - ale niestety nawet śladu jeszcze siary nie mam - no ale czekam, co do butelek kupiłam zestaw tommee tippee - bo mają bardzo fajne smoczki jak byłam właśnie na targach porównałam sobie z innymi firmami i zachęciło mnie najlepszy kształt ... To co kupiłam to takie niby podstawowe rzeczy ... Sprawdzałam proszki i płyny w marketach no i najtaniej było na allegro, zamawiam bo dostałam sporo ciuszków i chce wszystkie powoli prać i prasować żeby później nie mieć wszystkiego na raz w upały...No i nadal zostało sporo rzeczy do kupienia ... wszystkie kosmetyki, pampersy, termometr, nożyczki no i dla mnie rzeczy do porodu ale z tym to czekam na szkołę rodzenia która już w następnym tygodniu

Praktyczna przykrywka do butelek Tommee Tippee (2418552836) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kolorowe pieluchy pieluszki tetrowe MEGA PROMOCJA (2413703139) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zestaw startowy Tommee Tippee 0% BPA PROMOCJA (2413556355) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Smoczek silikonowy Tommee Tippee 1szt. do kaszki (2413555133) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Frida aspirator do noska dla niemowląt + filtry (2412457366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Śliczne i bardzo praktyczne pielucho-ceratki (2408055860) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Smoczek uspok. Tommee Tippee STYLE 0-3m 2szt kol (2402916173) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Proszek do prania Dzidziuś Biel 3kg NAJTANIEJ (2402319607) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Koncentrat do płukania Biały Jeleń 1,045l - OKAZJA (2402317351) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Balsam do prania Pollena Dzidziuś 1,5L KOLOR (2399096878) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
szczotka z miękkim wlosiem+ grzebyk Tommee Tippee (2396570387) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Usztywniany przewijak na komode, łóżeczko 70x50 (2392361224) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wielofunkcyjna poduszka do karmienia rogal 170cm (2390795200) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tommee Tippee łyżeczka z silikonowa końcówką 2szt. (2387673109) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Siara nie ma nic wspólnego z karmieniem piersi:)ja jestem tego dowodem:)wykarmione smerfy elegancko mleka full a siara bardzo późno...np.jeszce teraz też nie mam :)

Merlin
Ty skarbnico wiedzy heheh :-)
Wykonałaś za mnie robotę, do której nie mogłam się zabrać sama.
Znalazłaś mi sprzedawcę, u którego można i proszki i pieluchy i inne rzeczy, których mi jeszcze brakuje, kupić.
Są i podkłady dla mnie i majtasy siatkowe...
Wszystkie pierdółki, których nie udało mi się kupić przy wcześniejszych zakupach.
Krótko mówiąc - szwarc, mydło i powidło u jednego sprzedawcy i dzięki temu jeden koszt dostawy.
Wszystko w dobrych cenach i koszt przesyłki też znośny.
Dziękuję
Czytasz w moich myślach ;-)

Ostatnia edycja:
awersja hehe spoko generalnie szukałam sprzedawcy który ma najtaniej - i taniej niż widziałam w sklepach - po za tym parę dziewczyn z tego co wiem już zamawiało u niego
Majtki podkłady tańsze widziałam tu http://www.blizejciebie.pl/sklep.html,0,1,2,02- ale koszt przesyłki ...no chyba ze sie zamówi pampersy happy to wtedy wyjdzie sie ponad te 115 zł i będzie bezpłatna przesyłka - jeszcze nei zamawiałam tych rzeczy

Nie pamietam dokładnie ale chyba acive baby czy jakos tak kupowałam napewno nie slip play bo te nie sprawdziły sie za bardzo choc wiem ze niektórym przypasowały,na poczatek to chyba new born czy jakos tak ja kupie z jedna paczke bo moze znowu bedzie duze dziecie to bede kupowac juz roz.2

Merlin,
Tylko że mi zostały takie pierdółki do kupienia, które ciężko kupić w jednym sklepie.
Tetrówki, chemię, podkłady i majtasy, czapeczki na początek dla malucha, szczotka, gaziki, lanomaść z ziajki...
I ciągle mi się nie udawało znaleźć jednego sprzedawcy, żeby był jeden koszt wysyłki.
A to są takie drobne rzeczy, których zamawianie osobno się nie opłaca a ja nie mam siły łazić po sklepach za tym i to tachać do domu.
Ten sprzedawca z allegro jest idealny.
I nawet nie wiedziałam, że jest proszek do prania biały jeleń.
Kupię na spróbowanie.
Tak więc jeszcze raz dziękuję :-)

Ostatnia edycja:
Merlin super zakupy
Też dzisiaj przy okazji zakupów biedronkowych kupiłam lovele i od jutra będę po trochu prać oraz prasować :)

reklama
Do góry