reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Hejka
Byłam wczoraj w sklepie i oglądałam wózek Tako Laret. Podoba mi się, zwłaszcza ta wersja z imitacją lnu jest bardzo ładna i zagłówek w gondoli jest regulowany. Ogólnie fajny wózek, bardzo lekko się prowadzi i podjeżdża pod krawężnik (choć ćwiczyłam na pustym wózku). Ale o wiele fajniej mi się prowadził niż Implast Bolder. Jedyne co to gondola w środku wydawała mi się jakaś taka wąska, długa ok, ale wąska. TEraz czytam że ma 39 cm - muszę porównać z innymi. I ten materacyk w gondoli jest bardzo gruby w porównaniu z innymi wózkami, żaden wózek takiego nie ma, nie wiem czy to dobrze? I niestety największy minus to dla mnie kosz na zakupy. NIe jest mały, ale dostęp do niego jest tragiczny. Od tyłu w ogóle zero szans, a z przodu jest taka poprzeczka która też bardzo ogranicza. Więc mimo, iż może zmieści się tam paczka pieluch, to nie wiem jak ją tam włożyć?

reklama
ja w piątek też oglądałam Tako Lareta i się troszkę zawiodłam, nie wiem czy ten w sklepie był źle ustawiony, skręcony czy co ale jak tylko dotknęłam rączki to się przewracał, nie wiem o co chodzi i tak w ogóle ciężko wyglądał, musimy na prawdę to przemyśleć ale w sklepie stało takie cudo, bebe beni- zakochałam się

Dziewczyny śliczne ciuszki i łóżeczka.

Może któraś z Was malowała mebelki dla dzieci i mogłaby mi polecić jakąś farbę? Planuję pomalować na biało to łóżeczko, które kupiłam i nie wiem jaką farbę wybrać.

demetrios a łóżeczko jest drewniane ? jest to jakby surowe drewno czy ma np na sobie juz jakiś kolor - farmę, lub czy ma na sobie tzw laminat tj okleinę ? daj znać to będę wiedziała w ktorą stronę Ci napisać :)

dostałam dziś paczkę i powiem szczerze że trochę sie zawiodłam bo wszystko było wrzucone w jeden duży karton ale jakoś tak bez sensu bo ciężkie rzeczy przygniatały lekkie itd praktycznie każde opakowanie uszkodzone, od zestawu butelek, od smoczków itd no produkty są ok a co do Wielofunkcyjna poduszka do karmienia rogal 170cm (2390795200) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jest cholernie sztywna zadzwoniłam do sprzedawcy i był nie miły :szok: bo zapytałam sie czy poduszka sie ugniecie czy będzie taka sztywna bo nie moge jej uformować w żaden ze sposobów podanych na zdjęciach - no ale jak był nie miły to wygarnęłam mu co do stanu opakowań... ostatecznie dogadaliśmy sie że jak poduszka nie ułoży się w ciagu tygodnia to mogę ją zwrócić...

Merlin a co ta poduszka ma w środku bo ja w poprzedniej ciązy kupiłam takiego rogala wypełnionego styropianowymi kuleczkami i też byl taki sztywne a teraz te kulki sie pougniatały i chyba trzebaby dosypać kulek bo poducha zrobiła sie taka pusta i płaska

Merlin jak ja robiłam zakup w rajrodzica.pl, to też przesyłką i opakowaniem byłam bardzo rozczarowana. Wszystko wrzucone byle jak do kartonu i obklejone kilkanaście razy taśmą klejącą, która i tak nie trzymała, bo pudło się całe rozlatywało. Na szczęście z samych produktów byłam w większości zadowolona, no ale o estetykę i sposób zapakowania tego wszystkiego jak się należy nie zadbali... A podusię mam podobną i jest mięciutka, wygina się na wszystkie strony.

reklama
krakowianka- fajne łóżeczko :)

Niestety Buzzza nie kupimy, w Iralndii skonczyła się promocyja, kupujemy pierwszy wózek , który nam się spodobał i na który nas stać, choć też wcale tani nie jest - Mytsiaka :-D za 4 tygodnie jedziemy na zakupy dzieciowe i kupimy wszyyyyyystko :-D:-D już się nie mogę doczekać :):-)
Tadam ;-) Mutsy Transporter

Do góry