Alebur no to my poczekamy na te fotki jak aparat sie pozbiera to wrzucisz choc na zdjeciach moge poogladac te piekne sukienusie ehhh zazdroszcze Wam tych zakupow, ja co najwyzej moge kupowac juz powyzej 6miesiecy bo do 6mam tyle ubranek ze hohoh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam podobny, Tom go mial jako dodatek do sanek, ale w wozku tez sie da zainstalowac. no i teraz zostal dla Maci, bo dla Toma juz za mały ;-) Bardzo cieplutki ;-)Kasia jasne jak bysmy mieli pietrowy domek tezz bym pewno kupila podgrzewacz, ale z tym ze zawsze wiesz ze mleczko jest ok to nie do konca lepeij si eupewniac za kazdym razem ale to jak ze wszystkim. A te butelki z lovi masz moze ta wielofunkcyjna??bo ja wlasnie chcialam taka kupic bo ta łyzeczka mi si ew tym b.podoba
my kupujemy cosik w tym stylu na zime , siorka miala dla młodszego i była bardzo zadowolona ,maly urodzil sie w pazdzierniku a do tego spiwora miescil sie do samego konca jazdy w wozku, a pozniej pamietam ze do sanek mial doczepiony wiec my tez w taki inwestujemy
BabyLux K4 ŚPIWOREK DO WÓZKA FOTELIKA OWCZA WEŁNA (2323055275) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A te butelki z lovi masz moze ta wielofunkcyjna??bo ja wlasnie chcialam taka kupic bo ta łyzeczka mi si ew tym b.podoba
Podsyłam wam stronkę na której znalazłam chyba najtańsze ceny podkładów poporodowych majtek poporodowych - nie wiem jak wy używacie wiem ze była tu spora dyskusja na temat pampersów z tej strony można kupić tanio happy aha i te pierwsze mają wycięcie na pępuszek Pieluszki i kosmetyki dla dzieci i niemowląt - Sklep Internetowy Bliżej Ciebie