reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Alebur no to my poczekamy na te fotki:) jak aparat sie pozbiera to wrzucisz:) choc na zdjeciach moge poogladac te piekne sukienusie:) ehhh zazdroszcze Wam tych zakupow, ja co najwyzej moge kupowac juz powyzej 6miesiecy bo do 6mam tyle ubranek ze hohoh:)

reklama
Kasia jasne jak bysmy mieli pietrowy domek tezz bym pewno kupila podgrzewacz, ale z tym ze zawsze wiesz ze mleczko jest ok to nie do konca:( lepeij si eupewniac za kazdym razem ale to jak ze wszystkim. A te butelki z lovi masz moze ta wielofunkcyjna??bo ja wlasnie chcialam taka kupic bo ta łyzeczka mi si ew tym b.podoba :)
my kupujemy cosik w tym stylu na zime , siorka miala dla młodszego i była bardzo zadowolona ,maly urodzil sie w pazdzierniku a do tego spiwora miescil sie do samego konca jazdy w wozku, a pozniej pamietam ze do sanek mial doczepiony wiec my tez w taki inwestujemy
BabyLux K4 ŚPIWOREK DO WÓZKA FOTELIKA OWCZA WEŁNA (2323055275) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja mam podobny, Tom go mial jako dodatek do sanek, ale w wozku tez sie da zainstalowac. no i teraz zostal dla Maci, bo dla Toma juz za mały ;-) Bardzo cieplutki ;-)

Sterylizatora i podgrzewacza nie kupowąłam i kupowac nie będę raczej synka karmiłam piersia prawie do 8 miesiaca potem przygotowąłam sobie wrzątek dałam do opakowania trzymajacego ciepło i jak synus sie obudził to wsypywałam mleko i juz było gotowe:)

A te butelki z lovi masz moze ta wielofunkcyjna??bo ja wlasnie chcialam taka kupic bo ta łyzeczka mi si ew tym b.podoba :)

Nie, wielofunkcyjna nie jest samosterylizująca. Lovi ma chyba 3 rodzaje butelek, zwykła, samosterylizująca i wielofunkcyjna. Ja widziałam tą wielofunkcyjną i jeszcze nie wiem dokładnie do czego jej się używa, więc na razie kupiłam te samosterylizujące, smoki też mam lovi i już chyba idąc za tym wszystkim laktator i podgrzewacz też kupię z lovi. Choć laktatora nie mają elektrycznego a nastawiłam się na elektryczny. Ja do krzepkich babek nie należę i jak sobie wyobrażę że mam przez 20 minut naciskać jakąś pompkę to już wiem że po 2 min zemdleje mi ręka, co prawda nigdy tego nie robiłam ale przewiduję z tym kłopoty :)

Przyszło łóżeczko turystyczne z allegro... nie podoba mi się, kolor jest inny niż sobie wyobrażałam... miał być toffi a jest beżowe, smutne takie :(

Podsyłam wam stronkę na której znalazłam chyba najtańsze ceny podkładów poporodowych majtek poporodowych - nie wiem jak wy używacie wiem ze była tu spora dyskusja na temat pampersów z tej strony można kupić tanio happy aha i te pierwsze mają wycięcie na pępuszek Pieluszki i kosmetyki dla dzieci i niemowląt - Sklep Internetowy Bliżej Ciebie

Merlin ja odradzam te pieluszki happy na początek ponieważ mimo że maja wycięcie na pępek to i tak były zbyt wysokie dla mojej córeczki i trzeba bylo wywijac je u góry. Poza tym byly jakies takie bardzo sztywne. Może potem dla większej dzidzi sa ok ale ja sie zraziłam do tych pierwszych i potem już nie kupiłam następnych

Ja też kupiłam butelke LOVI ale szczerze?nie wiem jaka to jest?chyba zwykła?kosztowała 24 z groszem...mam lenia iść i ją wyciagac hehe może zapodasz linka?

patrysia, te butelki wyglądają identycznie, więc trzeba przeczytać na opakowaniu którą masz, zwykła ma opakowanie z różowym tłem a samosterylizująca ma niebieskie tło. Ceny są bardzo różne, ja kupiłam w superpharm i pewnie przepłaciłam... z tego co pamiętam to zwykła wcale nie była tańsza od samosterylizującej, ja po prostu przeczytałam że tą się sterylizuje w mikrofali i od razu się podjarałam że mam kolejne ułatwienie, więc wzięłam... mam nadzieję że się sprawdzą.

reklama
Do góry