reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

my chyba nei kupujemy podgrzewacza , bynajmniej na razie.planuje karmic piersia choc zapas butelek zrobiłam:)))))) i sterylizator tez jest ale narazie podgrzzewacza nie kupuje jak stwierdze ze mi si eprzyda to kupimy wtedy. ale siorka miala i bardzo byla zadowolona
ja jak cosik mam taki sam wlasnei plan jak Bunny:) dzbaneczek i termosik , bo i tak mleczko nie moze stac w podgrzewaczu tylko sama woda wiec ja uwazam poki co za zbedny:)

reklama
Ja podgrzewacza nie miałam i narazie nie planuję.
A ja jakos się zebrac nie mogę z wyprawką,do tej pory kupiłam tylko troche lumpkowych rzeczy,ale po perytetiach naszej forumowej kolezanki jakos się wystraszyłam i postanowiłam dzis zakupic,klapki pod prysznic,kapcie,koszule na razie 1 szt bo dzis na bazarku nie było za wiele,to nie dzien targowy,szlafroczek mam tez i jestem spokojniejsza ze wrazie czego jak niestety bede musiała sie do szpitala udac z jakiejs przyczyny to koszulke na tyłeczek bede miała:tak:
Ale ja to mam sporo po Alanku wiec najwieksze zakupy mam z głowy:tak:

Nie uzywałam podgrzewacza a po prostu czajnik elektryczny juz z przegotowaną woda:)w razie za ciepłej wody(jak z początku zagotowana była)to miałam w dzbaneczku zimną przegotowaną wode...jak wystudziła się całkowicie to wystarczyło sekundy i już była odpowiednio podgrzana do picia w tym czajniku :)a wszyskto koło łóżeczka miałam :p ale ogólnie ja cycusiem karmić będe gdzie przy Alanku mi się w ogóle fajnie długo udało a przy Domisiu gorzje bo tylko do 5 mieisęcy gdyz skaze miał...

Kochane mam pytanie odnośnie podgrzewacza do butelek i słoiczków. Co o tym myślicie mamuśki???
Bo gotowanie we wrzątku mi pozostanie :)
ja nie uzywalam podgrzewacza, tak samo jak sterylizatora. teraz tez nie bede. u mnie byl garnuszek, nalewalam wrzatku, wkladalam jedzenie i gotowe ;-) u tesciow uzywalam mikrofali. :-)

Kochane poradzcie bo zgłupiałam... do łóżeczka o wymiarach 60x120 jaki rozmiar pościeli kupowałyscie jaki najlepszy?? ten 100x135 czy 90x120???:-( chcialam sobie zamowic a teraz mam dylemat

A może znajdą się jakieś mamy i przyszłe mamy, które podzielą się opinią o tym wózeczku??? WÓZEK WIELOFUNKCYJNY COSMOS firmy ADAMEX (2397683763) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

o adamexach tutaj jeszcze nie czytałam a widziałam go na żywo i mi wygląda solidnie, no ale ja jeszcze się nie znam

Ja kupiłam wózek ADAMEXA, tyle że mój model to Quatro 4. Nie widziałam wózka na żywo, bo w moim mieście nie ma nigdzie punktu dystrybucji, ale wózek bardzo mi się podobał, więc go (z lekką obawą co do wykonania, bo dość tani) zamówiłam w ciemno. I ku mojej wielkiej radości okazał się strzałem w 10!! Mój mąż inżynier od razu skomentował, że jest solidnie wykonany jak na polski produkt przystało, że porządnie i ładnie zespawany, przemyślane jest w nim wszystko:-D. Nie wiem nic o modelu COSMOS, ale firmę Adamex szczerze polecam!!
P.s. Ten wózek, który bierzesz pod uwagę jest strasznie ciężki, może popatrz na ten:
Quatro 4 WYPRZEDAŻ!!! - Wózki - Producent wózków dziecięcych Adamex
Co prawda ten zestaw jest bez fotelika, ale można go kupić oddzielnie, ok. 200 zł + przesyłka, tylko, że na razie jest dostępny jedynie w kolorze czerwonym, w sierpniu mają być dostępne wszystkie kolory :)

reklama
ja dziś przy okazji wizyty w laboratorium zakupiłam córce pierwsze skarpetki, niby takie nic a jak cieszy:-)

Załączniki

• DSC_0076.jpg
    DSC_0076.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 17
Do góry