reklama
Podsyłam wam stronkę na której znalazłam chyba najtańsze ceny podkładów poporodowych majtek poporodowych - nie wiem jak wy używacie wiem ze była tu spora dyskusja na temat pampersów z tej strony można kupić tanio happy aha i te pierwsze mają wycięcie na pępuszek Pieluszki i kosmetyki dla dzieci i niemowląt - Sklep Internetowy Bliżej Ciebie
Nie wiem czy ktoś dawał juz link do tej strony a są tu wypisane aktualne promocje w marketach/sklepach
PromoBaby.pl
O super. Przyda się info o promocjach :-)
ja wczoraj bylam ogladac wozki, tak bardziej z ciekawosci, bo kupowac bede dopiero po porodzie, i powiem Wam ze tako wizualnie rzadzi nawet nad x landerem, ale... tako laret w wersji len jest sliczny ale na zakup takiego bym sie nie zdecydowala, material wyglada na taki, ktorego nie da sie przestrzec szmatka, w razie plamki, bo jest taki szorstki a nie sliski jak w wiekszosci wozkow
Ja się zastanawiałam nad tako i nad jedo fyn.
Przewertowałam neta szukając opinii o wózkach i w końcu zdecydowałam się na jedo, bo ma największą gondolę.
Na zimę do śpiworka/kombinezonu jak znalazł.
Jak już decyzję podjęłam, to zaraz po tym pojawiła się oferta używanego jedo na gumtree za 490 zł.
Oglądnęłam i wzięłam od ręki. Gondolka jak nieużywana (wyściółkę w środku ma śnieżnobiałą bez jakichkolwiek śladów używania).
Spacerówka też w bardzo dobrym stanie.
ja swoją już odebrałam, ale do września i tak nie mogę skorzystać, bo nie można zarejestrować karty na dziecko, które jeszcze się nie urodziło A przecież zakupy wcześniej się przeważnie robi. Będę musiała koleżankę poprosić, 3% to zawsze coś na początek.
Z ust mi to wyjęłaś :-)A czy to jakiś problem zarejestrować kartę na fikcyjne dane?
Ja tak zrobiłam i jeszcze nie siedzę w więzieniu.
Akurat sytuację osobistą mam taką, że staram się wszystko kupić przed porodem.
Kosmetyki i pieluchy też.
Poza tym była promocja na pampersy i to spora, więc nie widzę powodu dla którego nie miałabym już nabijać zakupów na kartę, żeby później mieć większy rabat.
Poza tym program nazywa się "Rossne", a przecież moje dziecko właśnie intensywnie rośnie, więc chyba się kwalifikuje do programu "Rossne" hehe
Ciężarówka85
Aktywna w BB
Ja zdecydowałam się na wózek Tako Jumper GT czarno- niebieski Ale jeszcze go nie mam. Zamierzamy kupić w lipcu.
alebur
Mama Miłoszka i Izuni
ja dziś odebrałam swoją kartę rossnę
a i kupłam parę rzeczy typowo dziewczyńskich (sukieneczkę i kilka pajaców różowych) a ponadto w lumpeksiku kupiłam trzy tuniczki (była wyprzedaż - wszystko po 5zł);-)
niestety nie mogę zrobić fptek bo mi aparat padł.
a i kupłam parę rzeczy typowo dziewczyńskich (sukieneczkę i kilka pajaców różowych) a ponadto w lumpeksiku kupiłam trzy tuniczki (była wyprzedaż - wszystko po 5zł);-)
niestety nie mogę zrobić fptek bo mi aparat padł.
ja nie uzywalam podgrzewacza, tak samo jak sterylizatora. teraz tez nie bede. u mnie byl garnuszek, nalewalam wrzatku, wkladalam jedzenie i gotowe ;-) u tesciow uzywalam mikrofali. :-)
A ja kupię podgrzewacz. Z dwóch powodów:
Dziecko ma pokój na górze, a kuchnia jest na dole. Gdybym w nocy chciała podgrzać mleczko to muszę zejść na dół, zapewne z płaczącym dzieckiem, przygotować butlę i go nakarmić, a potem wrócić na górę i ululać go do spania. A jak podgrzewacz ustawię przy łóżeczku w pokoju dziecka, to nie muszę latać po schodach do kuchni po wrzątek, tylko pod ręką wszystko mam. A lubię sobie ułatwiać życie tak samo muszę mieć dwa łóżeczka w domu, jedno na górze i jedno na dole (turystyczne). Co innego jak ma się mieszkanie jednopoziomowe, gdzie kuchnia jest obok, albo dom parterowy, przy domu z piętrem to już wszystko jest daleko i... pojawiają się schody ))
Drugi powód zakupu podgrzewacza jest taki, że ustawiam konkretną temperaturę i wiem że nie będzie ani za zimne ani za ciepłe. Ot taki bajer. Pewnie że można i bez tego żyć, ale ja na te wszystkie wygody zbieram od roku w śwince skarbonce, właśnie po to żeby mi było łatwiej.
Sterylizatora nie kupię, gdyż kupiłam butelki Lovi samosterylizujące, które sterylizuje się w mikrofali.
Ostatnia edycja:
*martusia*
Fanka BB :)
dziewczyny a zwlaszcza doswiadczone mamy: przyda sie cos takiego do wozka? ŚPIWOREK do wózka łóżeczka SPIWORKI becik POSCIEL (2379484385) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
przyszedł dzis. wymacalam, myslalam ze jest troszke grubszy no ale do zimy czy pierwszych zimniejszych dni sie nada. poduszeczka oddzielnie, kolderka na rzep i na suwaki, jest z bawelny i jakiegos wlokna sztucznego ocieplajacego. wiek do 6 miesiecy.
reklama
Kasia jasne jak bysmy mieli pietrowy domek tezz bym pewno kupila podgrzewacz, ale z tym ze zawsze wiesz ze mleczko jest ok to nie do konca lepeij si eupewniac za kazdym razem ale to jak ze wszystkim. A te butelki z lovi masz moze ta wielofunkcyjna??bo ja wlasnie chcialam taka kupic bo ta łyzeczka mi si ew tym b.podoba
my kupujemy cosik w tym stylu na zime , siorka miala dla młodszego i była bardzo zadowolona ,maly urodzil sie w pazdzierniku a do tego spiwora miescil sie do samego konca jazdy w wozku, a pozniej pamietam ze do sanek mial doczepiony wiec my tez w taki inwestujemy
BabyLux K4 ŚPIWOREK DO WÓZKA FOTELIKA OWCZA WEŁNA (2323055275) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
my kupujemy cosik w tym stylu na zime , siorka miala dla młodszego i była bardzo zadowolona ,maly urodzil sie w pazdzierniku a do tego spiwora miescil sie do samego konca jazdy w wozku, a pozniej pamietam ze do sanek mial doczepiony wiec my tez w taki inwestujemy
BabyLux K4 ŚPIWOREK DO WÓZKA FOTELIKA OWCZA WEŁNA (2323055275) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.