reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Od jutra (31 maja) warto zaglądnąć do rossmana. Fajne promocje na rzeczy dla maluchów. Np. pampersy 1 - 48 sztuk po 19,99 zł a rozmiar 2 - 108 sztuk po 49,99 zł. Promocje na chusteczki, kosmetyki dla bobasów. Ja jutro się wybieram na zakupy :-D

reklama
ja mialam piankowe kola przy Tomku i nie bylo jakiegos szczegolnego telepania. dobily mnie jednak gabaryty tego wozka i go sprzedalam, teraz tez szukalam piankowych - bo lzejsze, ale ostatecznie i tak mam pompowane. ale to przez przypadek, bo akurat na wyglad ten wozek mi sie bardzo spodobal :-)

Ja w sumie nie mogę się wypowiedzieć, bo przy Starszaku miałam pompowane - dla mnie były super. Koleżanka miała do jednego dziecka z piankowymi, do drugiego z pompowanymi i stwierdziła, że pompowane lepsze. Nic o telepaniu nie mówiła i w sumie nie narzekała, ale stwierdziła, że piankowe są jakby mniej wytrzymałe, bo jak najedziesz np. na kamień czy coś to nieraz się odciska i już zostaje ślad na kołach i potem miała takie powduszane. Ale czy to miało wpływ na coś, to nie wiem.

Ja bardzo, ale to bardzo polecam. Z wózka jestem mega zadowolona, złego słowa nie mogę powiedzieć! Może wizualnie nie jest to najnowszy "krzyk mody" (chociaż mi się podoba:-D) ale tu chodzi o funkcjonalność i wygodę dziecka. Do kompletu dokupiliśmy fotelik Maxi Cosi Cabrio Fix. Jak byś miała konkretne pytania, pisz :) Dodam, że gondola jest duża co w przypadku mojego synka miało ogromne znaczenie. Był dużym dzieckiem, a udało nam się przejeździć do wiosny, uffff :tak:

Wozek Tako Laret...
tez jestem go ciekawa.... takie zdjecie znalazlam w internecie... laret.jpg chcialabym go zobaczyc na zywo...
ewentualnie skusze sie na ten ABC design tec:abc_3tec_2012_d.jpg

Ja bardzo, ale to bardzo polecam. Z wózka jestem mega zadowolona, złego słowa nie mogę powiedzieć! Może wizualnie nie jest to najnowszy "krzyk mody" (chociaż mi się podoba:-D) ale tu chodzi o funkcjonalność i wygodę dziecka. Do kompletu dokupiliśmy fotelik Maxi Cosi Cabrio Fix. Jak byś miała konkretne pytania, pisz :) Dodam, że gondola jest duża co w przypadku mojego synka miało ogromne znaczenie. Był dużym dzieckiem, a udało nam się przejeździć do wiosny, uffff :tak:

Jak super, że ktoś go ma mi może napisać z własnego doświadczenia. Tak się zastanawiam, bo na pewno jakieś wady ma (jak każdy). Może byś mi napisała o czymś, czego nie wyczytam i nie dojrzę w sklepie a Ciebie wkurzało, albo przeszkadzało. Bo przecież idealny nie jest.

No wlaśnie - tak Was podczytuje i mi tez sie ten Jedo Fyn podoba, ale czytałam, ze gondola jest wspaniała, a spacerówka juz nie bardzo, możesz napisac kilka słów o spacerówce? Bo sa opinie, że dziecko `zjeżdża` z niej, czy cos takiego, byłabym wdzięczna za opinie :D

ta torebka to dla Ciebie czy komus na prezent?

edit:

2 i 5 wydaja mi sie jakies taki.... "powazne"? tzn w sensie, ze dla nieco starszej babeczki ;-)
1 i 4 wydaja mi sie najbardziej klasyczne.
ale 3 mnie rozwalila, ja bym wlasnie ją wybrała, ewentualnie 1 czy 4... :-)
ale trojka najfajniejsza wg mnie, taka najbardziej nowoczesna i oryginalna :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry