reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Patrysia Ty mnie tu kolorkiem oczu nie mydli, mnie po prostu szlag zaraz trafi, muszę się zdecydować do 7 czerwca, bo wtedy jedziemy do Polski już raczej ostatni raz przed godziną 0 i później nie wiem czy ktos by mi przywiózł:)

Kurcze w sprawie wózka, to ja mam największy problem. Jak dla mnie normalnie masakra!!!! Potrzebuje naprawdę porady w tej sprawie. Ja mam budżet ograniczony więc może "lepiej". Tak bym chciała się zmieścić do 1500 za wózek 3w1 lub trochę mniej za taki 2w1.
Wiem że ma mieć na pewno duże, pompowane, skrętne koła i przekładaną spacerówkę. Fajnie by było żeby gondola była duża i miała regulowane oparcie. To w sumie dla mnie najważniejsze. Mógłby przy tym nie być za wielki przy złożeniu, bo nasz bagażnik taki średni.

Jakoś tak na razie tylko sobie oglądałam, ale czas leci a ja nie mam nic upatrzonego i zaczynam się stresować:eek:

no no ten tako laret tez mnie zastanawia zwlaszcza w wersji len, ale chyba jednak zdecydowalabym sie na x landera

tylko kaaasa he he

reklama
Do góry