reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Kasieczek ja zapłaciłam ok. 250, ale wcześniej robiłam u innego sprzedawcy i zapłaciłam 150

Lotka już powinnaś rabaciki tam dostawać :))))))))))))

Hej jestem nowa-dopiero co zarejestrowana:) Czytam was od dłuzszego czasu...ale Wy mnie nie załamujcie, ja oprócz kilku sztuk body nie mam nic dla mojego szkraba ani dla siebie...a niektóre z Was już rzeczy higieniczne kupują?? jestem pełna podziwu...Czyli co mam juz zaczynać wpadać w szał zakupowy??

marta My zdecydowaliśmy się na X-Landera X-Go, ale nie polecam
wink2.gif

Ogólnie jak dla mnie rewelka, ma dobrą amortyzację, duży kosz na zakupy. Wózka się nie prowadzi, on sam płynie
yes2.gif

nie rozumiem to fajny ten xlander x go czy nie??

nie rozumiem to fajny ten xlander x go czy nie??

Martusia przeczytaj co jest przed, że szuka się czegoś mniejszego (typowa spacerówka, parasolka, itp.) X-go nie polecam. Dla mnie X-Landery są przereklamowane, niby Polskie a made in China.

Reszta to do Jedo. Jak najbardziej za i na plus :p Może chaotycznie, ale w końcu w ciąży jestem :-D

Ja zaczęłam w kwietniu po troszku kupować, trochę tego już się nazbierało, ale ciągle wydaje mi się, że jeszcze nic nie mam a wcale tak dużo czasu jeszcze nie zostało. Poza tym wolę zakupy rozłożyć w czasie, żeby z kasą się wyrobić, bo wszystkiego na raz na pewno nie dalibyśmy rady kupić. Najbardziej nie lubię, jak ktoś mi coś zapowiada, żeby nie kupować, bo dostaniemy, a ja już bym chciała wszystko mieć w domu przygotowane. I tak teraz nie wiem, czekać, czy kupować... Jak kupię, potem może się okazać, że niepotrzebnie, jak nie kupię, to się obudzę z ręką w nocniku. Jak na razie to mamy takie drobiazgi do higieny, kąpieli, różne ręczniczki, pieluszki, rożek, butelki i inne drobnostki. Czekamy na łóżeczko z materacem i baldachimem. Jak takie łóżeczko w pokoju stanie, to już będzie widać, że coś mamy :-) No i najważniejszy i chyba jeden z najdroższych zakupów to wózek. Też wszystko przed nami. Jak już będzie w domku, to będę spokojniejsza.

Nie panikujcie:))

Ja nie zaczełam jeszcze zakupów a nie spieszy mi się tak ze juz teraz musze hehe

Spokojnie:))wiele ale to wiele rzeczy można nawet kupic dopiero po porodzie!i tak u mnie będzie a na razie rzeczy niezbędne:)) a ich też nie ejst nie wiadomo ile nie przesadzajmy ;))

reklama
Też się staram zdystansować. Zalożyłam sobie jednak, że w sierpniu muszę mieć już torbę spakowaną ;))bo kto wie..kto wie.
W niedzielę jedziemy oglądać mebelki - może się mój M na jakąś firmę zdecyduje :O

Do góry