reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Ja muszę kupić nawilżacz powietrza ze względu na starszego synka. W sezonie grzewczym strasznie mu sie skóra sie wysusza najbardziej policzki są strasznie szorstkie. Z Dominisiem pewnie będzie to samo.
Byłam w niedzielę obejrzeć je w media markt ale kompletnie sie na tym nie znam (no tyle co w internecie poczytam) no i niektóre ceny odstraszaja w końcu 600 zł nie dam .

reklama
No na skórę nawilżacz na pewno pomoże, bo mnie się skóra bardzo poprawiła w kilka dni po zakupie nawilżacza, tylko w sezonie grzewczym on musi chodzić 24 h na dobę. I jeszcze z oddychaniem w nocy jest lepiej, więc ogólnie same plusy tego urządzenia widzę. Za nasz nawilżacz daliśmy 700 zł, ale ma spory zasięg (niby stoi w sypialni ale nawilża całe piętro), nie wiem ile wydamy na nawilżacz dla dziecka ale na pewno mniej, bo pokoik jest niewielki więc i nawilżacz może być słabszy - a więc tańszy.
Pewnie kupimy go też nie tak od razu, tylko jak zrobi się już zimno i trzeba będzie grzać. Jak już coś wybierzemy to napiszę jaki model.

Dziewczyny widzę, że niektóre z Was maja już mnóstwo rzeczy dla dzieciaczków. Zaczynam być coraz bardziej przerażona bo ja mam tylko kilka rzeczy i to głównie ciuszków...

Ja dziś znów zrobiłam napad na lumpka, obkupiłam się jak nie wiem co!! Najbardziej cieszy śpiworek do spania w idealnym stanie za 2 zł!!!!! Oraz welurowy 2-stronny dresik (spodenki + bluza z kapturkiem na zatrzaski) za 7 zł, firmy Marks&Spencer.....:-D:tak:

a to moje z wczorajszej paczki [moj tel robi slabej jakosci zdjecia wiec z gory przepraszam]: P230512_15.03.jpgP230512_15.04.jpgP230512_15.04_[01].jpg

Super ciuszki dziewczyny:) Zainspirowałyście mnie do pochwalenia się;) od ostatniego razu sporo nam przybyło ubranek ale pochwale się tylko częścią:-)
Te "odziedziczyłyśmy" po siostrzenicy:) :DSCF4836.jpgDSCF4855.JPGDSCF4891.jpg
dresik 15 zł h&mDSCF4884.jpg dwustronna bluza 7zlDSCF4883.jpg "komplecik 4,5zlDSCF4885.jpg pozostałe po 2-3złDSCF4886.jpgDSCF4887.jpgDSCF4888.jpgDSCF4889.jpg

Niestety sporo tu różowego chociaż tego nie chciałam ale trudno znaleźć w lumpkach coś innego. Jak wyrośnie z tego co już zgromadziłam na pewno będę szukać innych kolorów;)

reklama
Do góry