reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
A ja dzis z nudow z moja młoda policzyłam co i ile mam ,doradzcie czego za mało z ciuszkow;-) na poczatek

bodziaki 56/62 -16 szt
68/74-5 szt

pajace 56/62-21szt
68-4 szt

spiochy 56/62-4 szt

t-shirt dł.r 56/62 -10szt (takie z bawełny na ramionku rozpinane)
68/74-8 szt

spodnie ogrodniczki 62-2szt
spodnie pas 56/62 5szt

dresik 62-1szt
bluzy typu polarek 62-3szt
sweterki 62-2szt
skarpetusie 11 par
czapeczki bawełniane 7 szt

Dodam ze to wszystko ze szateksu ale jak nowki, mam zamiar jeszcze ( nowe)kupic z dwa pajacyki /kompleciki roz 52/56 na wyjscie ze szpitala

Ostatnia edycja:
Po drodzę zamiast wracać busem to poszliśmy na piechotę i weszłam do jakiegoś lumpeksu i zakupiłam za 38zł 15 sztuk ubranek ;)

Jasminum super rzeczy z ikei, też coś zakupię. Szkoda tylko, że nie można robić tam zakupy online :)
Super zakupy narobiłaś, podglądnę sobie ten sklep ;)

Stokrotka nie martwiaj się jeszcze zdążysz wszystko zakupić ;)

Anmika a bepanthen trzeba zmywać przed karmieniem dziecka???

Krakowianka super wózeczek :))))

Kasia super pokoik. Ja do laktatora się zastanawiam, bo nie wiem czy będę karmiła :)

Pajka allegro górą :)

Fasolka niech się wypowiedzą dzieciate ;) wydaje mi się, że są bardziej kompetentne

Anmika a bepanthen trzeba zmywać przed karmieniem dziecka???

Nie, nie trzeba zmywać tej maści. Mi naprawdę bardzo pomogła. A w sumie kupił mi M jak jeszcze byłam w szpitalu. Poleciał do apteki i taką mu polecili. U Starszaka też ją nieraz stosowałam i to z bardzo dobrym skutkiem, więc jak dla mnie super.

Moje dzisiejsze łowy:-D

image201205220001.jpgAge 0-3 mies 7zł

image201205220008.jpgNEXT 0-3 mies 10zł

image201205220006.jpgearlydays 0-3 mies 3zł

Kasia a jaki nawilżacz powietrza będziesz kupować?
Ja jeszcze modelu nie wybarałam ale chyba jak juz kupię to ultradźwiękowy

reklama
Do góry