Krakowianka_12
Fanka BB :)
Powiem Ci, że tanio masz
Ja ostatnio takie zwykłe bluzeczki kupowałam po 4-6 zł, pajace ok. 8-12. Tyle że ten za 12 kupiłam jeszcze z metką i ceną z brytyjskiego Primarka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiem Ci, że tanio maszJa ostatnio takie zwykłe bluzeczki kupowałam po 4-6 zł, pajace ok. 8-12. Tyle że ten za 12 kupiłam jeszcze z metką i ceną z brytyjskiego Primarka.
Ja ubranka kupuję od 16 tygodnia ciąży, jak już poznałam płeć. Nie chciałam wszystkich kosztów zostawiać na dwa ostatnie miesiące, jak już być może nie będę miała siły na latanie po sklepach. Poza tym biorę pod uwagę że mogę urodzić wcześniej i co wtedy? nie dość że stres, to jeszcze wszystko trzeba kupować z łapanki, byle szybko. Wolałam rozłożyć koszty na kilka miesięcy. No i nazbierała mi się teraz niezła kolekcja ubranek, prawdopodobnie wystarczą na jakieś 4-5 miesięcy. Część dostałam, część kupiłam, w rozmiarach od 56 do 74. Jest tego już cała komoda)) mam też butelki i smoczki dynamiczne Lovi, zestaw do manicure dla niemowląt, 2 kocyki, 2 ręczniczki z kapturkiem, kilka zabawek, elektroniczną nianię, nosidełko, wózek x-lander, fotelik samochodowy, matę edukacyjną, leżaczek bujaczek.
Kasia a jaki nawilżacz powietrza będziesz kupować?
Ja jeszcze modelu nie wybarałam ale chyba jak juz kupię to ultradźwiękowy