reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Fasolka, doti,

Ale tu masz do wyboru. Mozesz sama, mozesz z polozna. Pod twoje lozko podjezdza wanienka na wozeczku i jak matka nie jest w stanie kapac, to koze nie wstajac z lozka patrzec. Jak nie ma sily to lezy a jest blisko i widzi co obca osoba z dzieckiem robi.

reklama
merlin - ja nic nie słyszałam :)

fasolka - dosłownie dwa dni temu pani jechała tym wózkiem, a konkretnie spacerówką i właśnie przykuła mopją uwagę, wózeczek fajnie się prezentuje, jest mała spaceróka jak na wózek 3 w 1. Widac było, że łatwo pokonała chodnik itd... dla mnie z minusów, to zbyt dużo napisów ( ja tego nie lubię ) oraz waga - 15 kg, ale jeśli dziwgac nie musisz,m to wóżek prezentuje się fajnie .

JA juz rozmawiała z koleżanką i na 100 % zamawiamy Quinniego, zresztą widziałąm go wczoraj na placu zabaw, ojciec zachwalał, a wyglądał bardzo fajnie Quinny | Buzz 3
tylko kółko z przodu wezme pompowane napewno ;)

Aha mam pytanko do mam : który śpiwór lepszy chodzi mi o zapinanie ?
1. BARNSLIG Śpiwór - różowy - IKEA
czy
2. BARNSLIG Śpiwór - czerwony - IKEA

Ostatnia edycja:
Pok ale u nas w szpitalu dziecka ci nigdzie nie zabieraja bo myja je w sali w ktorej jestes (sale dwuosobowe z łazienka i przysznicem) jest przewijak i dziecko masz cały czas przy sobie....

nagapalma mi sie wyadje ze obydwa sa wygodne, ja korzystam ze spiwrokow, mam chyba ze cztery i wszystko sa wygodne i w ogole super bo przynajmniej sie czlowiek w nocy nie musi martwic czy dziec sie nie odkryl, w ogole jak sie mieszka w domku jednorodzinnym albo lubi spac przy otwartym oknie

Ja tam nie wiem jak jest, ale słyszałam, że dają dziecko i kobieto radź sobie sama - jak się trafi na jakąś wredotę położną

POK mi to nie przeszkadz aże mi dziecie umyja niby czemu?a po cc to ja marzyłam aby leżeć a nie kąpać dziecko bo trudnością mi było przebrac gdzie o reszcie nie pisze...ja wole szpitale w Pl :)
DOTI moim dzieciom nic a nic nie było po szpitalnych rzeczach takze ja skorzystam i teraz przy 3 dziecku :))

merlin - ja nic nie słyszałam :)

fasolka - dosłownie dwa dni temu pani jechała tym wózkiem, a konkretnie spacerówką i właśnie przykuła mopją uwagę, wózeczek fajnie się prezentuje, jest mała spaceróka jak na wózek 3 w 1. Widac było, że łatwo pokonała chodnik itd... dla mnie z minusów, to zbyt dużo napisów ( ja tego nie lubię ) oraz waga - 15 kg, ale jeśli dziwgac nie musisz,m to wóżek prezentuje się fajnie .

JA juz rozmawiała z koleżanką i na 100 % zamawiamy Quinniego, zresztą widziałąm go wczoraj na placu zabaw, ojciec zachwalał, a wyglądał bardzo fajnie Quinny | Buzz 3
tylko kółko z przodu wezme pompowane napewno ;)

Aha mam pytanko do mam : który śpiwór lepszy chodzi mi o zapinanie ?
1. BARNSLIG Śpiwór - różowy - IKEA
czy
2. BARNSLIG Śpiwór - czerwony - IKEA

wsio by było fajnie gdyby nie to ze spacerówka jest kubełkowa...wole aby dziekco mogło sobie wygodnie rozprostować nózki jak i zmieniac pozycje a nie non topa "siedząco" bo nóżki sa praktycnzie cały czas zgiete a obrócić się na boczek to już w ogóle:/

reklama
Do góry